5 geweldig mooie afgelegen stranden

Ontdek de mooiste afgelegen stranden voor een rustige vakantie. We hebben 5 paradijselijke plekken voor u geselecteerd waar u kunt genieten van de zon en turquoise wateren, ver weg van de drukte.

Vacancesweb.be

Wild van de zon, maar wil je niet tussen de massa gaan liggen op een druk bevolkt strand? Geen probleem, er zijn nog afgelegen stranden genoeg waar het heerlijk zonnekloppen is. Wij schotelen je alvast 5 pareltjes voor. Enjoy!

Embleton Beach, Verenigd Koninkrijk

Een oud kasteel, wit zand en heel wat vogels, dit strand heeft het allemaal. Maar ook het kleine dorpje Low Newton ligt op een steenworp afstand. Bezoek er zeker eens de lokale microbrouwerij. Veel andere mensen buiten een wandelaar met hond of visser kom je er niet tegen. Heerlijk.

Vacancesweb.be

Sauteurs Beach, Grenada

Niet alleen is het een leuk strandje, er is ook een makkelijk bereikbaar rif, niet ver van de kustlijn. Zwemmen is er dan ook super veilig. Maar ook voor niet-zwemmers is het er heerlijk vertoeven. Het ideale plekje voor de hele familie.

Vacancesweb.be

Linden Beach, Bulgarije

Dit strand ligt kort bij Sinemorets, een op en top toeristisch oord. Toch vind je er nog dit ongerept pareltje. Je bent hier omringd door een woud en de Zwarte Zee.

Vacancesweb.be

Cala Deià Beach, Spanje

Wil je in een idyllische setting tot rust komen in het drukke Spanje, dan is dit jouw strand. Makkelijk geraak je er niet en met de bus ben je al snel twee uur onderweg, maar het is het waard. Het strand is niet groot, maar het is er heerlijk. Er is trouwens ook een restaurant met een verrukkelijke zeevruchten. Hier komen ook de foodies aan hun trekken.

Vacancesweb.be

Praia Do Penedo, Portugal

in Porto Santo, niet ver van Madeira, vind je dit afgelegen strand. Kristalhelder water, goudgeel zand, hier is het genieten geblazen. Het zand zou ook heilzaam zijn voor je huid, dus spendeer er gerust wat tijd. Veel volk trekt dit strand niet, dus dat is mooi meegenomen. Terwijl je toch niet ver van toeristisch gebied zit.

Vacancesweb.be

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆