Vind mijn volgende vakantie! 35596 Woningen

Terug

5 ongewone vakantieverblijven

Op zoek naar het ideale verblijf voor je volgende vakantie? Doe eens lekker gek en boek één van deze bijzondere adresjes

Candy House Orlando Candy House Orlando

 

1. Snoephuis, Orlando, Verenigde Staten

Dit vakantiehuis is beter dan eender welk hotel in Disneyland Parijs. Het heeft 10 slaapkamers, een waterpark, minigolf, en een zwembad in de vorm van een ijsje. Yummie! De fontein naast het zwembad heeft trouwens de vorm van een fles chocoladesaus. Jammer genoeg spuit ze water en geen chocolade … De slaapkamers zijn ook om van te snoepen: er is de M&M kamer, de Coca-Cola kamer, en een kamer met ballenbad als vloer.

 

2. The Boot, Tasman, Nieuw-Zeeland

Logeren in een bottine. Klinkt een beetje gek, maar schijnt een sprookjesachtige ervaring te zijn. De schoen is trouwens voorzien van alle comfort: een living, keuken, badkamer, slaapkamer, … Je moet er wel wat vlieguren voor over hebben om hier te komen logeren. Voor de moed je in de schoenen zakt, de natuur in de Tasman regio is zo overweldigend mooi dat je de trip snel vergeet.

Boot House

 

3. The Wigwam hotel, Arizona, Verenigde Staten

Het Wigwam hotel ligt langs de iconische Route 66, in Arizona. Je verblijft hier in een teepee, voorzien van basic comfort. De sfeer van deze plaats ademt nostalgie. Voor de liefhebbers: er staan prachtige vintage wagens geparkeerd op het terrein. Wie het lief vraagt, mag misschien even achter het stuur kruipen.

Wigwam Motel

 

4. Boomhut, Qualicum Beach, Canada

Hier word je terug gekatapulteerd naar je kindertijd. Onbezonnen en zonder zorgen in bomen klimmen, kwajongens streken uithalen en ’s avonds vredig gaan slapen. Wat deze boomhut zo bijzonder maakt, is dat ze met touwen tussen twee bomen hangt. Zo lijkt het wel of je in slaap gewiegd wordt door de bomen. Zalig!

Free Spirit Spheres

 

5. Pink House, Essex, Engeland

Zo roze als de buitenkant is, zo roze is ook het interieur van deze vakantiewoning in Engeland. Er is plaats voor 16 personen. Voorzie in je handbagage zeker een zonnebril want de bling bling is hier werkelijk over-the-top, er zijn zelfs muren met glittergouden behangpapier! Eén van de slaapkamers heeft trouwens als thema Hello Kitty… strootje trekken wie hier mag slapen.

The Pink House © theawesomedaily

Geniet ervan

Annecy

Verhuur appartement Annecy

vanaf €605 / week

LE LIORAN SAINT-JACQUES-DES-BLATS

Duplex in Auvergne schuur gerenoveerd met zwembad

vanaf €350 / week