Vind mijn volgende vakantie! 35596 Woningen

Terug

5 sportieve activiteiten voor het hele gezin in het Hotel Les Lores

Om jullie alvast op weg te zetten selecteerden we alvast 5 leuke activiteiten waar het hele gezin ongetwijfeld van zal genieten en waarvan de kinderen zullen smullen.

 

Canyoning

Bij canyoning volg je de loop van de rivier. Dit wil zeggen abseilen, klimmen, springen en zwemmen. Vermoeiend, intensief, maar meer dan de moeite waard.

Je merkt het, ook in de zomer valt er in de Vars meer dan genoeg te beleven. Avontuur, natuur en vooral heel veel fiets- en waterpret wachten er op jou en je gezin!

 

Raften op La Durance

De kick ervaren van raften, zonder dat je halsbrekende toeren moet uithalen? Dan is dit tripje van 19 km, dat je op een halve dag aflegt ideaal. Ongetwijfeld krijg je de smaak te pakken en mag het de volgende keer nog een tikkeltje gewaagder zijn.

 

Op de buik La Durance af

Hydrospeed mag dan misschien niet zo bekend zijn bij ons, geloof ons maar als we zeggen dat op je buik met niet meer dan een drijvend vlot La Durance afdalen een ferme boos adrenaline door je aderen pompt.

 

Een fietstochtje op de hellingen

De Vars verkennen zonder een aantal hellingen te doen met de fiets zou zonde zijn. Neem dus je eigen fiets mee of huur er eentje ter plaatse. Enkele hellingen moet je gewoon bedwingen en vergeet niet te genieten van de natuur!

 

Een half dagje klettersteigen

Weer een woord dat waarschijnlijk weinig mensen wat zegt. Door middel van een staalkabel bereik je plekken op een berg die je als wandelaar niet te zien krijgt. Vallen is uitgesloten want je blijft altijd aan de kabel hangen. Zo begeef je je op een veilige manier van bergwand naar bergwand.

Geniet ervan

Annecy

Verhuur appartement Annecy

vanaf €605 / week

LE LIORAN SAINT-JACQUES-DES-BLATS

Duplex in Auvergne schuur gerenoveerd met zwembad

vanaf €350 / week