Vind mijn volgende vakantie! 34476 Woningen

Terug

6 stranden om je partner ten huwelijk te vragen

De liefde voor je partner heeft zo’n proporties aangenomen dat je verlangt naar witte duiven en rijst gooien.

Hoe je de vraag stelt, weet jij het best. Met de locatie helpen we je graag een handje. Haal de romanticus in jezelf naar boven en ga door de knieën op één van deze zes stranden. 100 % “I Do”-kans gegarandeerd!

 

1. La Digue, Seychellen

La Digue is het op twee na grootste eiland van de Seychellen en hét paradijs op aarde. De zandstranden schitteren er net zo als de diamant van een huwelijksring. Bovendien is dit eiland de perfecte bestemming voor de wittebroodsweken. Eén en al liefde, aldaar!

 

2. Navagio, Zakynthos, Griekenland

Voor avonturiers! Op dit strand geraak je enkel per boot. Je vindt er een scheepswrak dat zich aftekent tegen gigantisch steile kliffen. Het water is azuurblauw en de sfeer mysterieus. Verstop de ring in het wrak, laat je geliefde het toevallig vinden, bedwelm hem/haar verder door een spontaan liefdesgedicht te brengen, et viola jij deed zonet de meest romantische huwelijksaanzoek ooit (de 100 andere toeristen rondom je moet je wel wegdenken).

Navagio-Zakynthos

 

3. Tylösand, Zweden

Had je misschien niet verwacht in dit lijstje, want wat is er nu romantisch aan het koude Noorden? Om te beginnen, je moet elkaar lekker warm houden. En daarnaast wordt Tylösand ook wel eens de Zweedse Rivièra genoemd. De natuur is ruig, de omgeving adembenemend en dus is Tylösand zeker de moeite voor de betere knieval.

 

4. Sardinië, Italië

Pizza Romantieka tijd! De baai Cala Goloritzé biedt je alle ingrediënten voor een heerlijk huwelijksaanzoek: fijn wit kiezelzand, helderblauw water en zalige temperaturen.

Stranden van Sardinië

 

5. Aitutaki, Cookeilanden

Akkoord, je gaat niet zomaar op en af naar de Cookeilanden. Maar, hoe hemels is deze plaats? Stel je het meest romantische strand ter wereld voor, gooi daar nog 100 kg fantasie bovenop en zelfs dan kan je je nog niet inbeelden hoe waanzinnig mooi de stranden van Aitutaki in realiteit zijn. Bijna net zo mooi als dat andere juweeltje, je toekomstige.

Aitutaki lagoon - Cook Eilanden

 

6. Den Haag, Nederland

Jawel, onze Noorderburen hebben kaas gegeten van romantiek. De Waddenzee is het ideale plaatje voor een winters huwelijksaanzoek. Doe een lange strandwandeling, geniet van het uitzicht en kijk zit daar nu toch een ring in die aangespoelde fles?

Waddenzee stranden

top deals