De Belgische Ardennen

Ardennes1

Waar wilt je jouw volgende vakantie doorbrengen? Vakantieweb anticipeert jouw wensen om skiën of langlaufen te combineren met zon. Of stop de nostalgie van uw afgelopen zomer vakanties en ga richting de Belgische Ardennen voor nieuwe avonturen en ontdek een zeer uitgestrekt en prachtig natuurgebied.

De bergen van de Ardennen is een echt paradijs voor natuurliefhebbers, met een rijke en gevarieerde fauna en flora. Voornamelijk gelegen in België, het massief van de Ardennen, en de natuurlijke omliggende gebieden, bieden de bezoekers mooie hellingen met talrijke wouden en bossen.

Ardennes2Als het erfgoed van de streek Ardennen zich niet beperkt tot de vrijgevigheid van de aard en de vraag of de weelderige vegetatie bieden het beste van hun “dress” ongeacht het seizoen, de dorpen en steden zo veel genot toeristen. Verspreid aan de oevers van rivieren verzonken, zullen hun bezoekers de kans om de beroemde gerookte zalm, paté beroemd in de regio en zelfs de trappistenbieren, die wereldberoemd zijn in de regio te proeven.
Een andere goede reden om te gaan ontdekken de Ardennen bergen is de verscheidenheid aan activiteiten en meerdere mogelijkheden om te langlaufen oefenen. De rit liefhebbers van skiën, kan genieten van de wandelingen in de sneeuw op het gebied van Doyards. En voor liefhebbers van sensatie, zal adrenaline effectief zijn … Dus een bezoek aan de mooiste en beste skigebieden in de Baraque Fraiture van de Gleize Mount Mists … voor alpineskiën, ski achtergrond, nacht skiën, snowboarden, rodelen of snowblading make sneeuwschoenen.

Ardennes3Ervaar de authentieke berg ervaring, een verblijf in de typische en charmante chalets of live een zeer lokale ervaring met een verblijf in een gastenkamer.
Ontdek snel de meervoudige Vacancesweb aanbiedingen ‘, in de Belgische Ardennen! Verhuur deals uitgekozen om u een ruime keuze aan accommodatie te bieden: tussen de chalets, vakantiehuizen, appartementen, studio’s, huizen of kamers.