Vind mijn volgende vakantie! 36466 Woningen

Uitstapjes in Wallonië : laat je gaan!

Uitstapjes in Wallonië : Laat je gaan!

IN DE KIJKER

Zo vermijd je ongevallen met de kusttram tijdens je vakantie aan zee

Heel wat toeristen weten niet welke voorrangsregels precies gelden als ze als voetganger, fietser of automobilist geconfronteerd worden met de kusttram. Jaarlijks zijn er dan ook heel wat ongevallen waarbij er af en toe zelfs doden te betreuren vallen. Wat moet je hiervan weten?

Heb je recht op een vergoeding wegens vertraging bij een tussenlanding buiten de EU?

Eerder wezen we er al op dat je wel eens een schadevergoeding kan vragen als je vlucht vertraging heeft. Meer daarover lees je hierMaar hoe zit dat als je een tussenlanding hebt op een luchthaven buiten de Europese Unie? ...

Kasteel Antoine herleeft binnenkort!

De gemeente Jemeppe heeft zich in de 13de eeuw rond het mooie Kasteel Antoine opgericht en de inwoners wachten ondertussen al 35 jaar op de restauratie van het bouwwerk. Sommigen konden hun oren en ogen niet geloven toen maandag de werken eindelijk zijn begonnen. Maar het is wel degelijk waar! De ...

5 spectaculaire onderwaterhotels

Je hebt geweldige hotels en je hebt onderwaterhotels. Terwijl de prachtige vissen rond je heen zwemmen, relax jij in je kamer of sip je van een drankje in de bar of het restaurant. Vaak ligt niet het hele hotel onder de zeespiegel, maar verbluffend is het wel. Wil jij ook eens van deze ...

Waarom is Angkor zo beroemd?

Angkor is niet alleen een pareltje op historisch en artistiek vlak. Het is ook een uitzonderlijke weergave van de genialiteit van de Khmer. Angkor is een avant-gardistische tempel en is vandaag een van de populairste bestemmingen ter wereld.

Bordeaux: 5 onmisbare uitstappen

Het is moeilijk om zo’n rijke stad als Bordeaux in slechts vijf plekken samen te vatten. Reden te meer om je te laten verleiden door ons exclusieve aanbod met LE SOIR en al de pareltjes van deze stad in het Zuidoosten van Frankrijk te ontdekken.

Steeds meer fraude op vakantie!

Vakantie, heerlijk! Al moet je wel goed opletten: nog geen jaar geleden kondigde minister Peeters aan dat de economische inspectie al 360 meldingen had ontvangen van problemen met vakanties (frauduleuze praktijken) sinds de lancering van Meldpunt (februari 2016). 9 maanden later zitten we al aan ...

Dit moet je als huurder van een vakantiewoning weten over het reglement van inwendige orde

In vele appartementsgebouwen bestaat er een reglement van inwendige orde. Dat bevat een aantal afspraken en leefregels die de bewoners van het appartementsgebouw moeten naleven. De bedoeling van die leefregels is om de rust, de veiligheid en netheid binnen het gebouw te respecteren.

TOP 5: niet te missen in Lissabon

Het is onmogelijk om Lissabon in 5 onmisbare plaatsen samen te vatten. Daarom stellen we voor dat je de stad in volle glorie ontdekt dankzij ons erg aantrekkelijke aanbod. Geniet van 4 dagen en 3 nachten Lissabon met een privégids.

6 net wat minder bekende festivals die de moeite waard zijn

Rock Werchter, Tomorrowland en Dour die kennen de meeste wel, maar er zijn ook heel wat net iets kleinschaliger, maar daarom niet minder leuke festivals die deze zomer plaatsvinden. Wij gingen alvast door de festivalkalender en selecteerden deze 6 pareltjes. Pret gegarandeerd!

Ongewoon : een nacht in een feëeriek landgoed bij Hoei

In deze charmante gîte gelegen in My, een minidorpje in de gemeente Ferrières dicht bij Hoei, geniet je van totale ontspanning. Het lijkt alsof kleine feeën zich over je ontfermen. ZE gidsen je van de oprijlaan naar het landgoed, maken ‘s avonds een heerlijk viergangenmenu voor je klaar en ...

Ben je verzekerd als er iets misgaat in een gehuurde vakantiewoning?

Bij waterschade of een brand kunnen de kosten aan een appartement of woning zeer aanzienlijk zijn. Als je die zelf moet ophoesten kan dat bijzonder problematisch zijn. Maar ben je hiervoor verzekerd?

4 toffe strandplekjes niet ver van Barcelona

Jij zoekt liever de rust op? Geen probleem, wij selecteerden 4 stranden die niet zo heel ver van Barcelona liggen en waar het veel rustiger zonnen is.

Namen in kraampjes : grote braderie van 1 tot 3 juni 2018!

In het stadscentrum, dat voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot een verkeersvrijezone, nemen ongeveer 800 handelaars uit alle sectoren deel. Hun aanbod is ongelooflijk divers en doet befaamde winkelcentra verbleken. Dit jaar ben je trouwens ook welkom op zondagnamiddag van 13 uur tot 18 uur.

De 5 meest vervuilde steden ter wereld

Volgens een rapport van de WHO telt India de meeste steden in deze trieste lijst. Om die lijst op te stellen, wordt er gekeken naar de grootte van de deeltjes fijnstof. De fijnste deeltjes (PM2.5) zijn de gevaarlijkste, maar jammer genoeg ook de moeilijkste om te meten. Het gemiddelde houdt daarom ...

top deals