Vind mijn volgende vakantie! 30886 Woningen

Texel : een eiland om van te houden

Texel : Een eiland om van te houden

IN DE KIJKER

1 week zalig zen op Dubrovnik

De Kroatische stad betovert met een mix aan cultuur, natuur en voor het merendeel goedgezinde weergoden. Plan je een weekje vakantie in Dubrovnik? Zet deze activiteiten alvast op je reisagenda!

Dubrovnik © Pixabay 1 week zalig zen op Dubrovnik

Op wintersport met je auto; vergeet het wegenvignet niet

Als je op wintersport vertrekt met de wagen moet je in heel wat landen tol betalen, ook als je er alleen maar doorrijdt. Met welke spelregels moet je rekening houden?

Mag je met je bedrijfswagen op vakantie gaan?

Heel wat werknemers beschikken op het werk over een bedrijfswagen die ze ook privé mogen gebruiken. Maar impliceert dat meteen dat je met die wagen ook op reis mag gaan met je gezin?

© Pixabay Mag je met je bedrijfswagen op vakantie gaan?

Op reis door Frankrijk : moet je een alcoholtester meenemen?

Als je met de wagen op reis gaat is het belangrijk je op voorhand te informeren over welke zaken je aan boord dient te hebben en welke vignetten je nodig hebt voor de landen waar je door rijdt. Maar hoe zit dat in Frankrijk?

© Pixabay Op reis door Frankrijk : moet je een alcoholtester meenemen?

Top 5 activiteiten in de Camargue

De streek verrast met een flinke dosis “Far West”. Rij het cowboy avontuur tegemoet, deze vijf activiteiten zijn een echte must-do bij je bezoek aan de Grande Camargue.

De natuur van Camargue © Pixabay Top 5 activiteiten in de Camargue

Mag je zonder toestemming van je ex met je kinderen naar het buitenland gaan?

Heel wat gescheiden ouders vragen zich af of ze wel zonder akkoord van de andere ouder op reis kunnen gaan naar het buitenland. Wat zijn de regels die in dat verband spelen?

© Pixabay Mag je zonder toestemming van je ex met je kinderen naar het buitenland gaan?

Waarom Calpe je bezoek meer dan waard is

Plan je binnenkort een shortbreak of een weekje plezier in één van onze vakantiehuizen? Dit is waarom Calpe je ideale reisbestemming is.

Calpe © Pixabay Waarom Calpe je bezoek meer dan waard is

5 landen waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord

Vergeet dan Frankrijk, Bali of de Verenigde Staten en pik er een land uit het onderstaande lijstje uit. Landen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, laat staan op reis bent geweest.

Duizenden eilanden in Kingston

In totaal zijn er meer dan 1.800 eilanden verspreid over een afstand van 80 kilometer. In Kingston spring je op een van de cruiseboten die een twee uur durende tocht maken langs honderden eilanden.

Duizend eilanden © Judith witters Duizenden eilanden in Kingston

3 van de duurste skigebieden in Europa

Wij gingen alvast op zoek naar de duurste skioorden in Europa. Hier kan je je geld laten rollen. De ene moment zoef je de piste af, de volgende zit je in een sterrenzaak of geef je tonnen geld uit in een designershop.

Courchevel 3 van de duurste skigebieden in Europa

Fun tips en trends op Ibiza

Geliefd om zijn relaxte sfeer, onvergetelijke feestjes, witte stranden, mooie natuur, … Zin in een vakantie op het eiland waar het woord ‘tranquilo’ voor uitgevonden lijkt? Dit zijn alvast 5 must-do’s op het Spaanse Ibiza!

Sant Miquel - Ibiza © Pixabay Fun tips en trends op Ibiza

Moet je een tweede verblijf in het buitenland in België aangeven?

Als eigenaar van een onroerend goed in het buitenland, moet je dat wel degelijk in België vermelden op je belastingaangifte. Hou er rekening mee dat als je dat niet doet, de kans groot is dat de fiscus er toch achter komt.

Culinair genieten & een uitstapje combineren

Kortom, de culinaire smulpaap weet weer waar het heerlijk tafelen is. Niets fijner dan een leuk short break te combineren met een verrukkelijke maaltijd. Wij geven jullie hieronder alvast 3 verfijnde restaurants mee, waar je in de omgeving ook nog heel wat leuks kan ontdekken. Zo verwen je niet ...

Restaurant Le France Culinair genieten & een uitstapje combineren

Nederland, verrassend vakantieland

Gewoon de grens oversteken richting Nederland brengt al veel verrassingen! Op zoek naar een dichtbij bestemming? Deze activiteiten geven je een instant vakantiegevoel.

Holland © Pixabay Nederland, verrassend vakantieland

Mag je touroperator de prijs van je reis verhogen?

Via een touroperator boek je een rondreis in een exotisch land. Twee maanden voor de geplande vertrekdatum krijg je het bericht dat door een wijziging in de wisselkoersen de prijs van je reis wordt verhoogd. Moet je dat dan zomaar aanvaarden?