Vind mijn volgende vakantie! 18157 Woningen

Tenerife : maar dan wat je dromen kan

Tenerife : Maar dan wat je dromen kan

IN DE KIJKER

3 keer een weekendje weg onder de 200 euro!

Zin in een weekendje weg, maar geen enorm budget te besteden? Dat hoeft geen ramp te zijn, ook voor weinig geld kun je leuke trips ondernemen. Wij geven je alvast drie leuke weekendjes weg mee onder de 200 euro. Zo houd je nog voldoende budget over voor leuke dingen ter plaatse! ...

Dublin © Flickr - Creative Commons 3 keer een weekendje weg onder de 200 euro!

Dit zijn je rechten als je reisorganisator failliet gaat

Het gebeurt helaas wel eens dat een touroperator failliet gaat. Als jij daar een reis boekte riskeer je mee de gevolgen van het faillissement te dragen. Wat zijn dan je rechten?

Exclusief verblijf in Mauritius

Mauritius, een 100% zonnige, sportieve, strandelijk en natuurlijke bestemming. De keuze van vele beroemdheden waar stranden, luxehotels en de zon u onmiddelijk verwelkomen aan uw aankomst.

Mauritius © Bamba Sourang - OT Mauritus Exclusief verblijf in Mauritius

5 waanzinnige attracties wereldwijd

Wij gingen alvast op zoek naar de 5 meest spectaculaire attracties wereldwijd. Attracties waarop de adrenaline junkie zich volledig kan uitleven. Gordels vast en lezen maar!

6 topactiviteiten in Normandië

De natuur is er uitdagend ruig, de oorlogsgeschiedenis rijkelijk. Neem de auto, op slechts een paar uur rijden vanuit België trek je langs deze must-do’s in een prachtige streek.

© Marc D. 6 topactiviteiten in Normandië

7 geweldige pretparken in Europa

Vaak zijn aan deze parken hotel gekoppeld waar het heerlijk vertoeven is en je verder geniet van de sprookjesachtige sfeer. Wij selecteerden alvast 5 prachtige Europese parken, waar je van de ene verbazing in de andere valt en het heerlijk slenteren en beleven is!

Een vleugje Oosterse mystiek in Marrakech

Een stad waar vaklui de traditie in ere houden, je wordt aangeklampt en opgezogen in de soeks, maar waar ook heel wat moderne zaken je van alle luxe voorzien die je je maar kan wensen. Een stad waar religie centraal staat, de minaretten geregeld te horen zijn en de smaken en geuren al je zintuigen ...

Marrakech Een vleugje Oosterse mystiek in Marrakech

Tips voor een stressvrij vakantievertrek

Aaaah, zalig ontspannen! Al komt er bij een weekje nietsdoen, ook wel wat geregel. Voornamelijk voor je vertrek dan. Maar geen stress, met de tips van Vakantieweb verloopt de voorbereiding van je vakantie vlekkeloos.

Op roadtrip langs Parma, Bologna en Siena

We laten Rome en co even voor wat ze zijn en trekken richting de prachtige steden Parma, Bologna & Siena. Je kan vliegen en een auto huren om je roadtrip te starten of een dikke tien uur met je eigen wagen bollen vanuit België.

5 reistrends om te onthouden

Wil je eens van de gebaande paden en wat bijkomende inspiratie? Pik dan onderstaande trends even mee, wie weet wel een optie voor je volgende reis.

Reistrends 5 reistrends om te onthouden

Kan je een tweede verblijfstaks aanvechten?

In de pers verschijnen af en toe artikels waaruit blijkt dat eigenaars van tweede verblijven met succes een tweede verblijfstaks hebben aangevochten. Betekent dit dat je zo’n taks nooit moet betalen en dat je steeds kan zeggen dat hij ongeldig is?

Boedapest, de perfecte herfst citybreak!

Het weer mag er dan misschien net wat minder zijn dan in de zomer, dat maakt de bezienswaardigheden er niet minder mooi op. Achter elke hoek valt wel wat te ontdekken en de rijke geschiedenis van deze Hongaarse hoofdstad overvalt je.Uiteraard vind je er goulash, maar ook nog verfijndere keuken. ...

Boedapest © Flickr - Creative Commons Boedapest, de perfecte herfst citybreak!

Moet de huurder van een vakantiehuis ‘extra kosten’ betalen?

De verhuurder van een vakantiewoning rekent naast de eigenlijke huurprijs ook soms kosten aan van het verbruik van water, gas en elektriciteit, kosten voor het poetsen van het vakantieverblijf bij het einde van de huurperiode enz. Maar hoeveel bedragen deze?

Is een herexamen een reden om je reis te annuleren?

Als je studerende kinderen hebt, bestaat de kans dat die in de grote vakantie herexamens hebben waardoor je uiteindelijk niet op reis kan gaan. Het is daarnaast meestal ook geen optie te wachten tot na hun examens om een reis te boeken. Je riskeert dan de gewenste reis niet te kunnen doen. Maar kan ...

3 bezienswaardigheden die je nog snel moet bezoeken voor ze verdwenen zijn!

Voor sommige wereldbekende attracties en bezienswaardigheden is haast geboden als je ze nog wil gaan bekijken. Ze verdwijnen immers. Wij geven jullie alvast 3 bezienswaardigheden mee waar je nu naartoe moet. Voor je het weet ben je te laat!

© Flickr - Creative Commons 3 bezienswaardigheden die je nog snel moet bezoeken voor ze verdwenen zijn!