3 geweldige bestemmingen voor je huwelijksreis

Kevin Stickens,
02-09-2021
Beide ja gezegd? Perfect, dan is het tijd om op huwelijksreis te vertrekken.
Vacancesweb.be

Een paradijselijk eiland hoort gewoon bij het huwelijk! Onderstaande bestemmingen zijn alvast een garantie op een geslaagde huwelijksreis, het huwelijk zelf, dat is in jullie handen…

De Seychellen

De turquoise zee, wuivende palmen en de Indische Oceaan, hier waan je je in het paradijs. Natuurlijk kun je je beperken tot een strandvakantie, maar weet dat ook het wildlife hier bijzonder is en de koraalriffen ronduit verbluffend zijn. Duiken of snorkelen is een must.

Logisch dat heel wat koppels naar de Seychellen trekken voor hun huwelijksreis. Hier baad je in luxe en het is dan misschien ook niet voor iedereen weggelegd.

Van mei tot oktober heb je hier de ideale weersomstandigheden, wat goed uitkomt als je weet dat de meeste huwelijken dan plaatsvinden. Ben je op zoek naar een betaalbaar verblijf? Dan moet je zeker Le Domaine de l’orangeraie eens bekijken. Dit verblijf kost maar een fractie van de veel duurdere hotels en heeft een uitstekend restaurant.

Vacancesweb.be

Bali

Bali is een andere klepper op het vlak van huwelijksreizen. De hotels schieten er als paddestoelen uit de grond, maar de limiet is nog lang niet bereikt. Gelukkig is er nog genoeg authenticiteit over en de spiritualiteit is nooit ver weg. Het tropische groen en de prachtige zandstranden zullen ongetwijfeld ook jou weten te charmeren. Bovendien vind je hier altijd een verblijf binnen je budget.

Wil je de toplocatie voor je perfecte Instagramfoto? Boek dan een villa in de Hanging Gardens Ubud. De infinity pools zijn hier waanzinnig. Geniet, terwijl de exotische vogels op de achtergrond kwetteren en een waterval voor een bijkomende soundtrack zorgt.

Vacancesweb.be

Italië

Een huwelijksreis hoeft niet exotisch te zijn om ervan te genieten. Amalfi, Toscane of Puglia, het zijn maar drie streken die perfect bij een pril koppel passen. Kan je wel wat andere toeristen verdragen dan zijn Rome en Venetië natuurlijk ook mogelijk.

Bekijk ook zeker de mogelijkheden eens op Sardinië en Sicilië.

Een aanrader? Borgo Santo Pietro in Toscane. Een authentieke villa, met rozelaar, een prachtige binnenplaats en heuvels zover het oog reikt. Dit voldoet aan alle clichés, maar daar is niets mis mee.

Vacancesweb.be