3 topactiviteiten in de winter

Belgisch Luxemburg heeft talrijke winteractiviteiten te bieden! Wij geven 3 tips:

© FTLB P Willems

1. Een sportieve activiteit: Skiën bij la Baraque de Fraiture of sleeën met je kinderen:

Op 630 meter hoogte vind je het hoogste skigebied van ons land. Er zijn 3 alpine skipistes en meer dan 60 km aan langlaufloipes! La Baraque Fraiture is ideaal om voor het eerst op de latten of op een snowboard te staan, of al glijdend te genieten van de mooiste winterlandschappen. Heb je geen materiaal? Geen paniek, je kunt ter plaatse huren!

Plus d'infos

 

Snowboard © FTLB

 

2. Een culinaire activiteit: een eindejaarsarrangement of -menu:

Hou je van lekker eten? Dan ben je in het winterseizoen in Belgisch Luxemburg op de juiste plek! Onze chefs laten je genieten van speciale wintermenu’s en tijdens de feestdagen kun je profiteren van de beste eindejaarsarrangementen! Ontdek onze beste lokale producten! Je vindt ze op een kerstmarkt, in een goed restaurant of breng een bezoekje aan de producent zelf.

Plus d'infos

© FTLB

 

3. Nieuw: winterse chalets

Winter, kou, een open haard en gezelligheid… wat wil je nog meer? Talrijke restaurants breiden in de winter hun zitgelegenheid uit met een aangebouwd chalet! Je kunt hier in een bijzondere warme sfeer genieten van een drankje of een hapje. En dat na een heerlijke verfrissende wandeling in de natuur? Wij geven je de beste adresjes!

Meer info

© WBT JP Remy