4 redenen waarom Madeira de reis waard is

Rédaction / Redactie,
02-09-2021
Doet Madeira je denken aan saus? Wel het Portugese Madeira heeft veel meer te bieden.
Vacancesweb.be

Verwacht je aan heel wat groen, werelderfgoed en heel wat avonturen. Dit heuvelachtige eiland heeft heel wat voor je in petto, dat verzekeren we je.

Cabo Girão Skywalk

De hoogste skywalk over een klif in Europa? Die vind je hier. Je geniet hier van een fantastisch zicht door het glazen platform. Meer dan 1.800 bezoekers kijken hier dagelijks hun ogen uit en staren over de afgrond. Een populaire attractie die je niet mag missen.

Vacancesweb.be

Funchal

Funchal, de hoofdstad is een fijn plekje. Dartel door het historische centrum, geniet er van de lokale wijn en van de artisanale kunstwerkjes die je er op de kop kunt tikken. Je ontdekt hier zowat de mooiste tuinen ter wereld en dat allemaal in een bijzonder gemoedelijke sfeer. Hier kom je tot rust!

Vacancesweb.be

Walvissen en dolfijnen spotten

Met een boot laat je als snel de kliffen van Funchal achter en ervaar je de enorme vrijheid van de zee. Weet dat hier meer dan 248 walvissoorten wonen en dat je deze al spot, luttele kilometers van de kust. Een aandoenlijk schouwspel.

Vacancesweb.be

Overwin de ruige natuur

Spring in een jeep en overwin de heuvelachtige natuur. Bij voorkeur met een ervaren local achter het stuur die je de mooiste plekjes toont. Vanuit de hoogte heb je een prachtig uitzicht over de valleien die aflopen naar de oceaan.

Vacancesweb.be