4 reistrends en waar je ze beleeft

Kevin Stickens,
02-09-2021
Trends komen en gaan, ook in de reissector.
Vacancesweb.be

Wij zetten even vier trends op een rijtje en vertellen je waar je ze beleeft. Ga mee met de trends!

Op sabbatical met de familie

Uiteraard kun je met je gezin naar Griekenland of Spanje trekken om daar te genieten van het zonnetje, maar meer en meer mensen kiezen voor een sabbatical. Een reis om te leren, tot rust te komen en/of een flink stuk van de wereld te zien. Meer en meer mensen werken freelance en kunnen er dus ook geregeld tussenuit, zeker met kinderen die nog niet schoolplichtig zijn. Gezinnen willen meer en meer beleven en opsteken op vakantie, dat staat vast.

Trek naar de Westkust van de USA of verken Canada met het gezin. Ideaal om het hoofd leeg te maken en te proeven of dit type reis wat voor jullie is.

Vacancesweb.be

Exclusieve huizen huren

Er duiken meer en meer websites (zoals Vakantieweb) op die vakantiehuizen met een extraatje aanbieden. Slapen in een kasteel in Engeland of in een villa op een strand in Costa Rica? Het kan allemaal! Overal ter wereld duiken de luxueuze vakantiehuizen op, ook voor jou!

Op Stay One Degree vind je heel wat luxueuze verblijven in het buitenland. Reserveer wel wat budget!

Vacancesweb.be

Op avontuur met je geliefde

Het mag tegenwoordig allemaal wat spannender, logisch dus dat koppels op zoek gaan naar avontuurlijke vakanties. Het klimaat overwinnen in Noorwegen, door de woestijn trekken in Djibouti, het is tegelijkertijd ook een relatietest. Meer en meer koppels willen wat beleven op vakantie en settelen niet meer voor een luilekkervakantie.

Trek eens samen door Noorwegen en ervaar de koude en het avontuur in de Arctische wildernis.

Vacancesweb.be

Co-living op vakantie

Als single op reis? Nee, je hoeft niet meer in een hostel te kruipen of je blauw te betalen aan een hotelkamer, je gaat voor co-living. Er zijn prachtige panden voorzien van alle comfort, waar je met medereizigers kunt samenhokken. Zo reis je wel alleen, maar hoef je je niet eenzaam te voelen en kun je toch echt thuiskomen!

Probeer Roam in Bali eens. Een fantastische beleving!

Vacancesweb.be