5 geweldige kampeerplekjes in Europa

Kevin Stickens,
02-09-2021
Ben je wel voor kamperen in het buitenland? De vrijheid van het van punt naar punt trekken met de tent en het soms primitieve?
Vacancesweb.be

Wij gingen alvast op zoek naar 5 aantrekkelijke kampeerplekjes in Europa. Heel wat luxe, een unieke locatie of een andere publiekstrekker maken van deze plaatsen een bijzonder plekje. Probeer ze eens uit!

Camping Sempreverde – Italië

Glooiende heuvels, een prachtige natuur en natuurlijk de voortreffelijke Italiaanse keuken. De regio Le Marche heeft dit alles en nog veel meer. Ruime kampeerplekken en een vrij uitzicht zijn standaard. Wil je het wat luxueuzer, ga dan voor de safaritent XL met badkamer en verrijdbaar keukenblok. Met twee is ook de belltent XL een optie. Pure romantiek verzekerd.

Le Marche
Le Marche Vacancesweb.be

Hillend Campsite – Wales

Even helemaal weg van de wereld? Dan is Wales een aanrader. In Swansea vind je Hillend Campsite. Hoewel het uitzicht hier verbluffend is en het strand fenomenaal, komen hier relatief weinig toeristen of het moeten surfers zijn. Tel daar de oude kastelen, pittoreske dorpjes en maar 40 km kustlijn bij en je weet dat je hier heel wat leuke dagen kan spenderen. Je kan hier zelfs op het strand kamperen, best een fijne belevenis.

Hillend Campsite
Hillend Campsite Vacancesweb.be

Mala Milna – Kroatië

Trek in een opkomende bestemming? Kroatië voldoet ongetwijfeld aan je verwachtingen en het is nog betaalbaar ook. Hvar waar deze camping gelegen is doet aan de Franse Rivièra denken. Aan de zee vind je heel wat leuke bars en winkeltjes. Quasi van overal heb je zeezicht. Ideaal voor iedereen die geregeld eens van de camping wil en wat wil beleven.

Mala Milna
Mala Milna Vacancesweb.be

Unkervatnet – Noorwegen

Unkervatnet is een enorm meer in Hattfjelldal. Je vindt er aan de waterkant twee super leuke kampeerplekken om uit te kiezen. Je hebt een camping aan de oostkant en eentje aan de noordkant van het meer. Hier leef je een aantal dagen in het midden van de natuur. Rafting en baden zijn natuurlijk verplichte kost. Wedden dat je valt voor de charme van deze unieke stek?

Unkervatnet
Unkervatnet Vacancesweb.be

Le Val de Cantobre – Frankrijk

Terwijl je op het domein van een middeleeuwse boerderij logeert kijk je uit over de vallei, best wel indrukwekkend. Hoewel de omgeving traditioneel aandoet, vallen er in de omgeving heel wat moderne functionaliteiten te vinden. Alle leeftijden komen hier aan hun trekken en genieten er van de prachtige setting.

Le Val de Cantobre
Le Val de Cantobre Vacancesweb.be