5 verborgen parels in Barcelona

Je wordt er onder de voet gelopen door toeristen en toch … Barcelona blijft charmant, populair en de moeite waard.

Vacancesweb.be

Wil je eens van de gebaande paden gaan en genieten van het authentieke Barcelona? Deze 5 verborgen pareltjes zijn de moeite waard.

CosmoCaixa Museum

Ook als je geen fan bent van musea zal deze locatie je weten te bekoren. Dit niet al te grote wetenschappelijk museum is interactief, plezierig en leerrijk. Je steekt er heel wat over wetenschap en technologie. Zowel kinderen als volwassen zullen hier van smullen. Perfect voor een dag met wat minder weer.

Vacancesweb.be

Carretera de las Aigües

Een wandelingetje in de bergen? Kan perfect! Dit pad gunt je een geweldige blik over Barcelona. Hier komen quasi geen toeristen, genieten geblazen dus. Ontwijk de honden en de fietsen van de locals en kijk neer op de stad. Of trek je joggingschoenen aan!

Vacancesweb.be

Antic teatre

Barcelona is vergeven van de gezellige pleintjes, maar dit plein wordt bevolkt door locals en het is er betaalbaar. In het Born district vind je dit gezellige pleintje met een leuke, sfeervolle bar. Geniet van de bomen op het plein, de atmosfeer en je drankje. Verwacht geen grote luxe, maar wel een lokale vibe.

Vacancesweb.be

Casa Vicens

Werken van Gaudi vind je overal in Barcelona, maar dit is één van de minder bezochte huizen van de hand van Gaudi. Het wat één van zijn eerste bouwwerken en het dateert uit 1889. Ondertussen huisvest het een museum, maar dat bezoeken is alvast wat ons betreft geen must.

Vacancesweb.be

El Jardí Bar

Op slechts luttele minuten van La Rambla, vind je dit gezellige cafeetje en restaurant. De gezellige binnentuin is uiterst charmant. Het gaat om oude universiteitsgebouwen die werden omgetoverd tot gezellige pareltjes. Hier merk je niets van de hectiek van de grootstad en zit je in je eigen bubbel.

Vacancesweb.be

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆