Coronavirus – “Het is tijd om iedereen te verwelkomen in Oostende”

De burgemeester van Oostende kijkt positief naar de versoepelingen die het Overlegcomité heeft aangekondigd. Bart Tommelein (Open VLD) wilt at iedereen weer naar de kust komt na twee jaar pandemie.

De aangekondigde versoepelingen naar code oranje heeft heel wat positieve reacties uitgelokt, ook aan de kust. De burgemeester van Oostende is duidelijk: “Als burgemeester van de grootste kustgemeente van België, kan ik eindelijk zeggen dat het na twee jaar tijd is om iedereen hier weer te verwelkomen. Mijn grootste bezorgdheid is niet meer dat er te veel volk aan de kust is. Ik ben heel blij voor de horeca, de winkels en de kust in het algemeen. Dat is een goede zaak”, zegt Bart Tommelein.

Niet te missen in en rond Oostende

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆