Terug

Air Belgium: 553 euro voor een rechtstreekse terugvlucht naar Zuid-Afrika!

15/09/2022

Air Belgium lanceert nu nieuwe rechtstreekse routes tussen Brussels Airport, Johannesburg en Kaapstad in Zuid-Afrika. De maatschappij kondigt ook ander goed nieuws aan...

Tobias Reich

Er zullen wekelijks twee rechtstreekse luchtverbindingen tussen België en Zuid-Afrika verzekerd worden. Naar deze directe routes wordt reikhalzend uitgekeken na meer dan 30 jaar te zijn opgeschort, zegt Niky Terzakis, CEO van Air Belgium. “België is de 6e grootste handelspartner van Zuid-Afrika, met bijna 200 Belgische bedrijven die er gevestigd zijn of dochterondernemingen hebben. Het is ook een populair land bij veel Belgen, die er wonen of werken.”

 Hoeveel?

De vluchten zullen worden uitgevoerd met Airbus A330neo en Air Belgium zal ook vrachtcapaciteit aanbieden in het ruim. De tarieven beginnen vanaf 553 euro voor een all-inclusive retourticket tussen Brussels Airport en Johannesburg, en vanaf 722 euro naar Kaapstad.

Andere geplande bestemmingen

Dankzij de samenwerking met Air Link zal Air Belgium ook reizen aanbieden naar 16 binnenlandse bestemmingen in Zuid-Afrika en naar 22 andere in 11 landen op het Afrikaanse continent, waaronder de Democratische Republiek Congo (Lubumbashi), Tanzania (Dar Es Salaam), Angola (Luanda) en Madagaskar (Antananarivo, Nosy Be).