Air Belgium: Nieuwe bestemmingen, ondanks de storm!

Het zijn bijzonder harde tijden voor de luchtvaartsector, maar Air Belgium houdt zich goed!

© Bruno van der Kraan

Air Belgium start vanaf midden december een nieuwe rechtstreekse route naar Mauritius vanuit Brussels Airport. De Belgische luchtvaartmaatschappij is al actief vanuit Charleroi voor zijn vluchten naar Martinique en Guadeloupe. Er zijn ook plannen om in de loop van 2021 te vliegen naar de Nederlandse Antillen en de Verenigde Staten.

Air Belgium herstart vanaf 15 juli zijn vluchten naar Martinique en Guadeloupe. Het bedrijf waarschuwt wel dat een schreeningtest nodig is in de 72 uur voor het vertrek van de vlucht om toegang te krijgen tot de Antillen. Vanaf 20 november wordt de lijn bovendien ontdubbeld. In plaats van een driehoeksvlucht Charleroi/Fort-de-France/Pointe-à-Pitre/Charleroi nu, komen er rechtstreekse verbindingen naar Martinique en Guadeloupe vanuit Charleroi.

De luchtvaartmaatschappij heeft gebruik gemaakt van de afgelopen maanden om zijn dienstenaanbod te ontwikkelen. Wifi aan boord bijvoorbeeld, zodat passagiers met hun eigen toestel toegang krijgen tot het entertainmentplatform, maar ook de introductie van de Itsme app die toelaat om het inchecken en andere transacties te vereenvoudigen. Nieuwe betalingsmogelijkheden zijn ook beschikbaar…