Malaga

Terug

Allerheiligenuitstap naar Nausicaá om meer te leren over de oceaan!

Nausicaá is meer dan een eenvoudig aquarium: het is vooral een centrum vlakbij dat uniek is in zijn genre en ons de zeewereld leert kennen in al zijn facetten. Bovendien biedt dit centrum ongewone activiteiten die het perfecte excuus zijn om er met de familie op uit te trekken tijdens het allerheiligenweekend.

© A. Rosenfeld

 

Een bezoek in de coulissen

Achter het decor kom je meer te weten over de technische aspecten en de technologische vooruitstrevendheid van het 10.000 m³ grote bassin! Van de keukens voor de vissen tot de reserves van het aquarium, via de filterkathedraal van het bassin en het strand van de verzorgers, breng je een bevoorrecht bezoek aan de coulissen.

Meer te weten komen

 

Op onderzoek langsheen de kust

Gedurende een twee uur durend bezoek trek je met een wetenschappelijke begeleider op ontdekkingstocht langs de kustlijn. Je waant je in de huid van een echte wetenschappelijke onderzoeker die de elementen van zijn omgeving bestudeert, analyseert en handelingen stelt om dat alles te ontcijferen.

Meer te weten komen

 

Het kinderboek

Dit ludieke en educatieve schriftje geeft je kinderen zin om te leren en in de huid te kruipen van een verzorger. Bovendien krijgen ze een verrassing in de boetiek als ze slagen in hun missie!

Meer te weten komen

 

De onbegrensde oceaan

Geniet een jaar lang van de onbegrensde toegang tot Nausicaá met de ‘Passion Nausicaá’-kaart. Je kan genieten van vele voordelen en uitnodigingen in avant-première, maar je krijgt ook heel wat voordelen bij vele partners, zoals Plopsaland, Pairi Daiza of nog de Grotten van Han...

Meer te weten komen

"