Belgen mogen weer naar de andere kant van de wereld reizen!

De grenzen aan de andere kant van de wereld gaan weer open en Belgen zijn er welkom!

Tobias Keller

Nieuw-Zeeland heeft een nieuwe mijlpaal bereikt in de heropening van de grenzen. Voor het eerst sinds het begin van de Covid-pandemie mogen reizigers uit 60 landen, vrijgesteld van een visum, het Nieuw-Zeelandse grondgebied weer betreden. Belgen zijn erbij! Er zijn wel enkele voorwaarden: bezoekers moeten een Covid-test afnemen voor vertrek en bij aankomst, maar ze moeten niet in quarantaine.

Minister van Toerisme Stuart Nash verduidelijkt dat er wekelijks ongeveer 33.000 personen aankomen in Nieuw-Zeeland en dat dat aantal waarschijnlijk zal stijgen met de versoepeling van de beperkingen. De onvoorwaardelijke heropening van de grenzen wordt verwacht in oktober.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆