Betaalbaar overnachten op een boogscheut van Oostende

Julie Docsterd,
24-06-2022
Kies voor een budgetvriendelijke overnachting bij ibis Budget Oostende Airport!

Rustig gelegen op de rand tussen Oostende en Middelkerke vind je ibis Budget Oostende Airport. Dit budgetvriendelijke hotel, op slechts 500 meter van het strand van Middelkerke, ligt op fietsafstand van het centrum van Oostende met zijn leuke winkelstraten en restaurantjes. In de onmiddellijke omgeving van het hotel vind je onder andere domein Raversyde en de Dronkenput die ook zeker een bezoekje waard zijn! Met de internationale luchthaven Oostende-Brugge in de nabijheid is het hotel ook de ideale uitvalsbasis voor of na een vlucht.

Overnachten doe je er in een van de comfortabele standaard- of driepersoonskamers. Deze zijn allemaal uitgerust met een flatscreen-tv, koffie- en theefaciliteiten en een airconditioning voor de warme dagen.

ABACApress/ Laurent MAYEUX

’s Ochtends kan je de dag goed beginnen met een heerlijk continentaal ontbijtbuffet voorzien van koffiekoeken, een heerlijk eitje, beleg, granola en de niet te missen lokale producten! Bij mooi weer kan je bovendien ontbijten op het zeer ruime terras met grote tuin.

Krijg jij ook al zin in een betaalbare vakantie aan zee?

Boek dan nu jouw verblijf bij ibis Budget Oostende Airport!