Birma ontvangt je met open armen! Maar onder enkele voorwaarden…

Na een sluiting van twee jaar voor buitenlandse toeristen laat Birma vanaf 17 april weer inernationale passagiersvluchten toe.

We openen alle internationale vluchten op 17 april”, kondigde het centrale comité aan dat verantwoordelijk is voor de strijd tegen het coronavirus. Die beslissing heeft als doel om “de toeristische sector te verbeteren en de reis van personen die Birma komen bezoeken te vergemakkelijken”, verduidelijkt het bericht.

Het Zuidoost-Aziatische land heeft de grenzen in 2020 gesloten om een opflakkering van het coronavirus te vermijden. Birma is nog wat verder geïsoleerd geraakt door een staatsgreep vorig jaar en grote, bloederige manifestaties, waardoor de economie en het toerisme in een diepe crisis zijn beland.

De quarantaine blijft gelden…

Bezoekers moeten volledig gevaccineerd zijn, een week in quarantaine gaan en twee PCR-testen voorleggen, verduidelijkte de minister van gezondheid nog.

 

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆