Boek jouw Last Minute voor de zomervakantie bij Sunparks met een extra korting van €50Boek hier met een extra korting van €50

 

De vakantieparken van Sunparks liggen in prachtige regio’s, dichtbij grote steden en pretparken.

Op vakantie met alle gemakken van thuis? Verblijf in een volledig ingericht vakantiehuis en proef de natuur, cultuur en de eindeloze gastvrijheid van België. In en nabij onze vakantieparken, waar ieder seizoen iets moois te bieden heeft. In de zomer luieren aan de Belgische kust en watersporten op het grote meer in de Kempen. In de herfst uitwaaien op het strand en de kleurrijke bossen van de Kempen verkennen. Blijft de zon achter de wolken? Plons in de tropische Aquafun of ontspan in de wellness. En hoor de kids roepen: indoor speeltuin Kids World! Hoe dan ook, het weer is nooit de spelbreker.

Kempense Meren

Gelegen in de bosrijke Kempen met talrijke wandel- en fietsroutes, shopplezier in Antwerpen en Hasselt en nabij de pretparken Bobbejaanland en Plopsa Indoor Hasselt.

De Haan aan Zee

Op loopafstand van het strand, de duinen en de kusttram, vlakbij Brugge en onderwaterwereld Sea life. Veel cottages worden vernieuwd en de eerste vernieuwde cottages zijn al boekbaar!

Oostduinkerke aan Zee

Gelegen aan de Belgische kust, nabij Nieuwpoort en pretpark Plopsaland De Panne.

OOK INTERESSANT VOOR JOU