Brussel: goed nieuws voor kerstmarktliefhebbers!

Na een jaar 2020 zonder activiteiten, pakt de Stad Brussel de draad opnieuw op met de organisatie van Winterpret, een enorme kerstmarkt in het centrum van de hoofdstad.

Visit.Brussels

Delphine Houba (PS), de schepen verantwoordelijk voor grote evenementen, zei dat het hele college had ingestemd om dit evenement in 2021 van 26 november tot 2 januari te organiseren. De voorbereidingen voor de programmering van dit evenement, dat “zeer belangrijk is voor de handel en het toerisme”, zijn in volle gang.

Vorig jaar werd de Winterpret nog geen maand vooraf afgelast vanwege de opflakkering van de coronapandemie in de herfst. In 2019 verwelkomden men hier nog zo’n drie miljoen bezoekers.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆