Buitengewoon: Beleef een glamping ervaring in Cocoon Village, nabij het Domein van de Grotten van Han

Geniet van de geneugten van kamperen midden in de natuur mét alle comfort, dichtbij een prachtige natuurlijke site! Welkom in Cocoon Village, in Han-sur-Lesse!

Meer dan glamping

Cocoon Village combineert een topverblijf in tenten, uitgerust met knusse bedden, met exclusieve activiteiten en bezoeken in het hart van de natuur.

Domaines des Grottes de Han

Een unieke ervaring voor jong en oud. Ontdekkingen, ontspanning en plezier gegarandeerd!

Domaine des Grottes de Han

Vele voordelen

Bij het verblijf profiteert u van een stevig ontbijt bestaande uit lokale producten, een welkomstpakket met aperitief, een degelijke ontvangst, barbecueplaatsen, animatie, activiteiten tegen gunstprijzen: klimparcours in de bomen, exclusieve bezoeken aan het Domein …  En ook onbeperkte toegang tot het Domein van de Grotten van Han! Ontdek de prachtige Grot van Han, met zijn geologische schatten en zijn spectaculair klank- en lichtspel Origin. Verken het grootste dierenpark van België, 250 ha natuur, meer dan 650 dieren om te observeren: bruine beren, wolven, lynxen, bizons, veelvraten, herten… en de nieuwe bewoners: 5 rendieren en een nieuwe roedel grijze wolven!

Ik wil er meer over weten

 

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆