Canada: Covid-tests in luchthavens opgeschort omwille van een ongewone reden!

De Canadese overheid heeft aangekondigd dat het tot eind juni de willekeurige Covid-tests in de luchthavens van het land opschort. En neen, dat is niet omwille van gezondheidsredenen!

Andrew Welch

Het probleem is namelijk de… wachttijden waarmee reizigers de afgelopen weken te kampen kregen! Deze willekeurige tests hebben geleid tot langere vertragingen, wat veel topmensen in de luchtvaartsector woedend maakt! Zij wijzen er ook op dat Canadese luchthavens ook te kampen hebben met een gebrek aan personeel.

Passagiers moeten veel geduld hebben…

In Toronto, maar ook in Montreal, duurt het tegenwoordig gemiddeld enkele uren voor passagiers de luchthaven kunnen verlaten. Op sociale netwerken vertelden veel passagiers dat ze lang in hun vliegtuig op de tarmac moesten wachten voor ze van boord mochten, maar ook dat ze erg lange wachtrijen moesten trotseren bij het inchecken van hun bagage. De woordvoerder van Air Canada zegt dat “luchtvaartmaatschappijen zich in deze periode genoodzaakt zagen vluchten te annuleren”.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆