Terug

Central Park: Donald Trump uit het beroemdste Amerikaanse park gezet!

De familie Trump kan in New York duidelijk geen zaken meer doen: Democratisch burgemeester Bill de Blasio heeft aangekondigd dat hij de contracten ging beëindigen die de Trump Organization toelieten om bepaalde attracties in Central Park en een golfterrein in The Bronx te beheren.

© Josh Couch

De stad New York doet geen zaken met opstandige elementen. We nemen maatregelen om de overeenkomsten te beëindigen.” Daarin werd de exploitatie van een manege en twee schaatsbanen in Central Park en een golfclub in The Bronx aan de Trump Organization toevertrouwd.

Tijdens een interview op het kanaal MSNBC heeft de burgemeester uitgelegd dat de juristen van de stad hadden beoordeeld dat de stad die contracten, met een waarde van meer dan 17 miljoen dollar, kon verbreken: “Als een bedrijf of een bedrijfsdirectie deelneemt aan criminele activiteiten, hebben we het recht om er een einde aan te maken. Aanzetten tot een opstand [geweld in het Capitool op 6 januari, n.v.d.r.] tegen de overheid is duidelijk een criminele activiteit.

Donald Trump was erg fier op zijn installaties en haalde ze regelmatig aan als bewijs van zijn talenten als vastgoedondernemer.

 

Geniet ervan

Marseille

La Maison de Protis (MSE100)

vanaf €1024 / week

Marseille

L'Atelier

vanaf €633 / week

Marseille

Le Rouet II

vanaf €867 / week

"