Citytrippen aan de Belgische Kust? Maar natuurlijk!

Julie Docsterd,
02-09-2022
Wij tonen je de negen hotels van Belgian Coast Hotels van De Panne tot Knokke-Heist!

Het is menselijk, we moeten er soms eens tussenuit en hoe kan dat beter dan tijdens een citytrip? Bovendien moeten we het niet altijd ver zoeken. De Belgische Kust is dan wel dicht bij huis, maar het is daarom niet minder leuk en minstens even ontspannend!

Tal van mogelijkheden

Je kan er het hele jaar door terecht om op duizend en één manieren te citytrippen. Kies je voor een onbezonnen budgetvriendelijk verblijf of hecht je meer belang aan wat luxe en kan een wellness weekend jou wel bekoren? Heb je een urban soul en wil je het bruisende stadsleven van Oostende ontdekken of ben je als fervent natuurliefhebber meer te vinden voor de rust in het polderlandschap van Knokke-Heist? Bij Belgian Coast Hotels vindt elke reiziger een gepast verblijf! Je kan er kiezen uit maar liefst negen hotels tussen De Panne en Knokke-Heist, van 2 tot 4 sterren, om jouw citytrip een waar succes te maken. Bovendien kan je in elk hotel genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, ideaal om de dag te starten!

Gemakkelijk bereikbaar

Tegenwoordig gaat een citytrip ver van huis vaak gepaard met dure vliegtickets en een heleboel stress. Waarom hiervoor kiezen als het ook relaxter kan? De Belgische Kust is namelijk gemakkelijk te bereiken met de wagen en het openbaar vervoer, waardoor je zonder stress kan genieten van jouw uitje.

Noteer eveneens dat de verschillende kustgemeenten langs de kustlijn van 65 km nauw verbonden zijn dankzij de kusttram. Je kan dus gemakkelijk een voormiddagje vertoeven in het polderlandschap in Knokke-Heist, ’s middags een terrasje doen in Blankenberge en ten slotte de zon zien ondergaan in De Panne! Reden te meer om te kiezen voor de Belgische Kust!

Ook nood aan een citytrip naar de Belgische Kust? Bekijk alle hotels

Appartement te huur in Knokke Le Zoute

Knokke-Heist

Appartement

Kamers

6 Personen

136.00 m2

€750 / week

min nachten

Vakantieverhuur - studio in Blankenberge

Blankenberge

Appartement

Kamers

4 Personen

0.00 m2

€350 / week

min nachten