De 4 favoriete skioorden van de sterren!

François Piette,
02-09-2021
Vacancesweb.be

Wil je je techniek verfijnen en de show stelen voor de ogen van de grootste sterren? Wij tonen je waar je het meeste kans hebt om hen tegen te komen… De kosten moet je er wel bij nemen: deze skioorden geven maar zelden korting!

1. Verbier, Zwitserland

Deze plek is een must om sterren in volle actie te zien! Richard Branson, de CEO van Virgin, komt gewoonlijk in Verbier en heeft hier zelfs een chalet naast zijn favoriete berg. Als beste maatje van alle sterren nodigt hij daar regelmatig enkele beroemdheden uit, zoals Leonardo Di Caprio en Jude Law… In Verbier kan je ook Madonna of James Blunt tegen het lijf lopen. Als de showbizz je niet interesseert, geven we nog even mee dat ook de Britse en Deense prinsen en prinsessen hier regelmatig vertoeven.

Vacancesweb.be

2. Aspen, Colorado, VS

Uiteraard verkiest een West-Amerikaan Hollywoodsterren. Vanuit Europa is het een lange reis, maar Aspen is het meer dan waard: je kan er Kate Moss, Victoria Beckham, Catherine Zeta-Jones, Mel Gibson, Jennifer Aniston en Johnny Depp tegenkomen. Enkel het beste dus in een feestelijke sfeer vol blingbling!

Vacancesweb.be

3. Vail, Colorado, VS

We zitten nog steeds in West-Amerika, in een ander highsociety skioord: Vail. Vail wordt een tikkeltje minder bezocht door beroemdheden dan Aspen, maar dat weerhoudt enkele sterren er niet van hier te komen skiën: Brad Pitt, Justin Timberlake, Paris Hilton en zelfs de familie Obama!

Vacancesweb.be

4. Gstaad, Zwitserland

Een grote must waar zelfs Johnny Halliday een chalet had gekocht. Een kalm en relatief discreet skioord dat een selectie bekende namen heeft zien passeren: Johan Travolta, Roger Federer, Ursula Andress, Louis Armstrong … In welk tijdperk we ook leven, Gstaad blijft een vaste waarde voor beroemdheden.

Vacancesweb.be