Terug

De 5 beste verblijven in de Ardennen voor minder dan 300 euro

Je herbronnen in de openlucht wordt een noodzaak. Waar kan je beter van de rust en natuur genieten dan in de Ardennen?

© JP Remy

We hebben een selectie gemaakt van de beste verblijven in de Ardennen voor minder dan € 300 per week (laagseizoen).

 

1. Trois-Ponts, op 300 m van park Natura

Voor een ontspannend verblijf in de natuur trek je naar Trois-Points. Ontdek de regio dankzij de vele wandelpaden en rust uit in het Refuge du Poète. Op enkele minuten met de auto vind je de stad Spa, bekend om de vele thermen. Klein huisje van 45 m2 met een slaapkamer en een slaapbank voor € 235 per week.

Meer info

 

2. Trois-Ponts, tussen de velden

In hetzelfde dorp vind je een prachtig stenen huisje in het midden van de velden. De ideale plek om je te herbronnen. Zwembad, jacuzzi en sauna, een warme sfeer, een betere plek voor je vakantie is moeilijk te vinden. Heel mooi huis van 180 m2 met vijf slaapkamers voor € 166 per week.

Meer info

 

3. Corbion, gemeente van Bouillon

Kastelen, wandelingen, fietsen, waterfietsen, … Bouillon heeft heel wat te bieden voor een ontspannende, comfortabele vakanties vol verrijkende activiteiten. Charmant huis van 50 m2, twee slaapkamers voor € 216 per week.

Plus d'infos

 

4. Devantave, vakantiedorp La Boverie

Een familieverblijf voor 6 personen in Devantave in vakantiedorp La Boverie. Een natuurlijk klein dorp dat perfect geschikt is voor grote fietstochten in de buurt van Hotton, waar je de grotten kan verkennen. Klein huis van 54 m2 met twee slaapkamers voor € 207 per week.

Meer info

 

5. Thy le Bauduin, centrum

In dit rustige dorp in Thy le Bauduin ligt een klein charmant huisje. In de buurt van de meren van de l’Eau d’Heure, de citadel van Dinant en de abdij van Floreffe geniet je van al de highlights van de regio! Mooi huis van 40 m2 met een slaapkamer voor € 258 per week.

Meer info