De 7 duurste hotels ter wereld

Verblijf in stijl! ✨ Ontdek de 7 duurste hotels ter wereld en hun adembenemende luxe. 💰 🏨 #luxehotels #reizeninluxe

Vacancesweb.be

Deze 7 hotels behoren tot de duurste ter wereld en bieden waanzinnige diensten!

Welkom in een fabelachtige wereld waar het normaal is dat een hotel je de mogelijkheid geeft een Rolls-Royce met chauffeur of zelfs een pianist in je kamer te huren.

7. Hotel Plaza Athenée, Frankrijk – € 22.000 per nacht

Welkom in Parijs! Wat is er nu beter dan de koninklijke suite voor je familieuitstapje? 450 m2 met zicht op de Eifeltoren… En dat in een stad waar de prijs per vierkante meter gestoord is! Je hebt hier toegang tot 4 kamers en evenveel badkamers, 3 salons, een keuken, een jacuzzi en een hammam.

Vacancesweb.be

6. Palms Casino Resort, Verenigde Staten – € 33.000 per nacht

Het hotel beschikt over verschillende redelijk geprijsde kamers én een waanzinnige suite op de 6de verdieping. Naast een zwembad met zicht over Las Vegas, bestaat de suite uit 2 kamers, 2 kamers met salon, 5 badkamers en een sauna. Er kunnen maar liefst 12 gasten in terecht! Om in alle discretie naar je kamer te gaan, heb je toegang tot een glazen privélift.

Vacancesweb.be

5. Grand Resort Lagonissi, Griekenland – € 38.000 per nacht

Vergeet de veel te gewone kamers die het hotel aanbiedt en kies voor de suite “Royal Villa”! Op 640 m2 vind je er een keuken, barbecue, marmeren badkamer, massagezaal, matrassen met afstandsbediening, privékeuken, privéstrand, chef en piano (met pianist!).

Vacancesweb.be

4. Raj Palace Hotel, Jaipur, India – bijna € 40.000 per nacht

In het hart van dit hotel uit de 18de eeuw, dat vroeger de verblijfplaats van de Maharadja was, zit een suite van bijna 1500 m2 met gouden muren en een privéterras op het dak verstopt… De top van verfijning en geschiedenis.

Vacancesweb.be

3. Four Seasons Hotel, Verenigde Staten – ongeveer € 47.000 per nacht

Welkom in New York in de suite Penthouse by Ty Warner, de duurste suite op het Amerikaanse continent. Deze suite van 400 m2 biedt alles waar je maar van kan dromen, zoals een Rolls-Royce met chauffeur en een bad met kleurentherapie. Op de top van het gebouw, op 152 meter van de grond, geniet je vanop de 4 glazen balkons van een panoramisch uitzicht over de stad.

Vacancesweb.be

2. Hotel President Wilson, Zwitserland – ongeveer € 51.000 per nacht

De suite “Royal Penthouse” is de grootste in Europa. 1.680 m2 met zicht op het Meer van Genève. Dat is een mooie oppervlakte… De suite telt 12 kamers en evenveel badkamers. Je kan er onder andere profiteren van een fitness, een vleugelpiano, een Brunswick pooltafels uit 1930 … Voor je veiligheid werd het balkon afgezet met geblindeerde ramen.

Vacancesweb.be

1. Lover’s Deep Luxury Submarine – € 180.000

Welkom aan boord van… een duikboot voor een duik naar van 10.500 meter diep! De prijs is extravagant, maar het “verblijf” in de waterwereld is op z’n minst uniek te noemen. Voor deze prijs zou het zelfs jammer zijn om te gaan slapen en een deel van het onderwaterspektakel te missen. Uiteraard heb je voor deze prijs recht op een transfer per helikopter, een chef en een privélakei.

Vacancesweb.be

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆