De Leiestreek: de picknickkast

Eenmaal aangekomen in Bellegem, passeren we de brouwerij Omer Vander Ghinste.

Picknickplaat Brucqstraat fietsen
Picknickplaat Brucqstraat fietsen Vacancesweb.be

Vanaf de maand mei is het mogelijk om hier een rondleiding te boeken, tot die tijd kun je alvast de shop bezoeken. Zo kun je thuis je eigen bierproeverij houden. Wanneer we Bellegem verlaten, nemen we nog even de tijd voor een fotostop. Het ene vergezicht is nog mooier dan het andere.

We vervolgen onze fietsroute met als tussenbestemming de picknickplaats aan de Brucqstraat in Sint-Denijs. In deze picknickweide, die op een prachtige locatie ligt, kun je je op je wenken laten bedienen. Het is er mogelijk om een picknickkrat te reserveren en deze in de aanwezige picknickkast te laten plaatsen. Je ontvangt een sms-code waarmee je het kastje kunt openmaken. Erg creatief en natuurlijk volledig coronaproof. Naast deze locatie zijn er nog een aantal andere locaties in de buurt waar je van deze service gebruik kunt maken. Na een twintigtal kilometers afgelegd te hebben, was dit een erg welkome stop.

Picknickplaat Brucqstraat
Picknickplaat Brucqstraat Vacancesweb.be

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆  

Lees de volledige reportage