De Valleien van Smaken en Geuren? Kostbare momenten voor het hele gezin

Heeft u zin om een dag te beleven boordevol plezier, avontuur en genieten samen met uw kinderen ?

© Martin Dellicour

Afspraak in de Valleien van Smaken en Geuren, een bestemming die u deze zomer niet mag missen, gelegen in Famenne-Condroz.

 

Een uitzonderlijke plek kortbij huis!

De regio barst van de buitenactiviteiten die zowel de kleinsten als de grootsten onder ons doen dromen: Het Domein van Chevetogne dat op één plek aan alle familieverwachtingen voldoet; een groot aantal wandelingen die ervoor zorgen dat u de natuur ontdekt en meer te weten komt over de lokale legendes, rollenspelen die u onderdompelen in onvergetelijke avonturen met Olibrius de tovenaar; Kunstwandelingen met artistieke huisjes en kunstwerken in volle natuur die u tijdens uw wandeling zullen verrassen… Een uitstap tussen plattelandsdorpen en het bos, een heel avontuur!

© FTPN Carine Chalon

 

U moet niet noodzakelijk heel ver gaan om sensaties en het buitengewone te vinden.

Goed idee: “Famille Bienvenue”: een nieuw label voor geslaagde familievakanties. Dankzij dit label kan u makkelijk een plek vinden waar u geniet van leuke momenten en getrakteerd wordt op een warme ontvangst en diensten die aangepast zijn aan uw gezin en kinderen (een slaapplaats, een restaurant, een attractie, een toeristische dienst, een gemeente)

© Martin Dellicour