Domein van de Grotten van Han: geboortes, een nieuwe wolvenroedel, spectaculair geluid en licht!

Julie Docsterd,
27-04-2022
Geniet van de lente in het hartje van de natuur op het Domein van de Grotten van Han. Observeer de nieuwe wolvenroedel, pasgeboren baby’s… Neem deel aan het geluid- en lichtspektakel Origin in de diepten van een van de mooiste grotten van Europa! Ontdekkingen en plezier gegarandeerd!
Domaine des Grottes de Han

Het grootste dierenpark van België

Het dierenpark, populair om de grote vlaktes en de vele dieren die er wonen, heeft net een nieuwe roedel wolven verwelkomd: wijfje Luna en twee mannetjes Sirius en Remus. Een leuke bende die je naast andere emblematische soorten kan bewonderen: lynxen, bizons, herten… en bruine beren! Er werden heel wat baby’s geboren, waaronder 3 kleine veelvraten! Het park kan te voet bezocht worden via het wandelpad of in een Safari-car.

Domaine des Grottes de Han
Domaine des Grottes de Han

De Grot van Han, een betovering

Domaine des Grottes de Han

De Grot van Han wordt beschouwd als een van de mooiste grotten van Europa en bezit heel wat fascinerende en schitterende geologische schatten. Het bezoek wordt nog beter met het prachtige licht en geluid Origin. Deze 360°-show met grandioze special effects in de diepten van de grot neemt de kijkers mee in een betoverend en magisch universum dat ze niet gauw zullen vergeten!

Aangetrokken door het avontuur?

Meer info over het domein