Terug

Een karakterhotel voor een karaktervolle stad: wij testten het MAH-hotel

03/08/2022

En de de ervaring was zonder twijfel aan te raden. Een 3-sterren hotel in de buurt van Bergen en dat de grootste hoofdsteden waardig is: hyper design, trendy en uiterst comfortabel. De kleuren zijn gedurfd, net als de decoratieve combinaties. Maar het is fris, mooi, modern en gastvrij. Het MAH biedt kamers verdeeld over 2 verdiepingen (met lift) waar je je leuke momenten zal beleven na je bezoek aan de mooie stad Bergen en zijn vele musea.

Waarom geen uitstap maken naar Bergen? Trakteer jezelf op een ontdekkingstocht en ontspanning in een uitstekend hotel! Wat het hotel je biedt is een bevoorrecht, gezellig en cultureel verblijf in het hart van de voormalige Europese cultuurhoofdstad.

MAH

 

Het MAH-Hotel: een inspirerende plek

Het MAH-Hotel combineert een aantal voordelen. De ligging vlakbij Bergen, de dynamiek, de originaliteit; kortom, een heel creatieve plek. Op het programma: comfortabele kamers, een inspirerende inrichting, lachende gezichten en een tongstrelende culinaire ervaring!

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor optimaal genieten: ultra-comfortabel beddengoed, gedurfde ontwerpen, verfijnde inrichting, badkamer uitgerust met bad of douche, kantoorruimte, gratis jetons voor de koffie…

MAH-Hotel

Geniet dan van de exclusieve aanbieding: 3 dagen / 2 nachten voor 144 €/pers.

Deze aanbieding omvat:

  • 2 overnachtingen in een dubbele XL-kamer (één nacht gratis)
  • Welkomsaperitief: bierproeverij
  • Ontbijtbuffet
  • 2 vouchers van elk € 50 om de keuken van het hotel te ontdekken
  • Parkeren
  • Wifi
  • Laat uitchecken

Prijs van het pack voor 2 personen: € 288 (waarde € 338), of een voordeel van meer dan € 50!

ik koop mijn Voucher

Meer infoMAH Hotel