En als u kon tijdreizen voor één dag?

Dompel u tijdens de vakantie, van 1 juli tot 31 augustus, onder in de sfeer van weleer! Ontdek het leven in de Ardennen en de School van Weleer, alsook de ontdekkingswandeling waarbij u oude ambachten gelinkt aan de natuur ontdekt.

Kom een lesuur beleven als in 1932: een unieke ervaring die u kan delen met familie of vrienden in ‘l’École d’Autrefois’, de School van Weleer. Trek uw schooluniform aan om objecten te ontdekken die klaslokalen van vroeger sierden, en op een speelse manier de discipline van weleer te beleven.

Een verkwikkende wandeling in Treignes, een dorp aan de poorten van de de Ardennen en in het hart van het natuurpark van Viroin-Hermeton.

Een meeslepende spektakeltocht, met geluid- en lichtspel binnen, over het leven in de Ardennen tussen 1930 en 1960 aan de hand van de werken van Arthur Masson, de Waalse Marcel Pagnol!

Mis voor een moment van ontspanning het cafetaria niet, en het grote terras met zicht op de vallei, of ontdek de foto’s van Michel Cordier van “de bloemen van bij ons”.

 

 

Praktische info:

Meer Info

Espace Arthur Masson asbl - Rue Eugène Defraire, 29 – 5670 Treignes

Tel.: +32(0) 60.39.15.00 - Fax: +32(0) 60.39.16.00 - info@espacemasson.be

Tarief : Eerste activiteit (School van Weleer of spektakeltocht of wandeling)
Volwassene: € 5.50 / senior: € 5 / student: € 4.50 / 6 - 18 jaar : € 4 / - 6 jaar: gratis – Familiekorting – Gecombineerd tarief (per extra activiteit) : + € 3 /volwassene of senior en +€2.50 /kind.
Tijdschema School van Weleer (Tijdens de Belgische schoolvakanties en elke eerste zondag van de maand) : 11u - 14u – 16u
Meer info over de wandeling vindt u op onze website.
Openingsuren van de spektakeltocht en het cafetaria: elke dag van 10 tot 18u in juli en augustus (laatste vertrek van de spektakeltocht: 1 uur voor sluitingstijd)