Terug

En als u nu eens thuis Spaans zou leren van 23 tot 27 november, voordat u naar daar reist?

Spaans wordt door meer dan 470 miljoen mensen over de hele wereld gesproken en is daarmee de op twee na meest gesproken taal op onze planeet. Of het nu voor je volgende vakantie is of voor het werk, Spaans is duidelijk een belangrijke troef!

Zin om deze prachtige 'latino' taal leren? FEDELE, de Federatie van Scholen voor Spaanse taalscholen voor niet-Spaanssprekenden, organiseert in samenwerking met een hondertal aangesloten organisaties een opleidingssessie, leermomenten en debatten over Spaans als vreemde taal..

Wanneer, waar en hoe?

De Digitale Week van het Spaans, die plaatsvindt van 23 tot 27 november 2020, biedt meer dan 40 uur aan activiteiten waar instellingen, professionals en studenten van over de hele wereld elkaar kunnen ontmoeten.

Dit grote evenement, volledig online en open voor iedereen, zal worden uitgezonden op al de social media, het YouTube-kanaal en de Linkedin-pagina, alsook op de website van de Federatie. Het evenement biedt een 5-daagse activiteitenkalender met seminaries, workshops, cursussen en presentaties om de studie van Spaans als vreemde taal te bevorderen. Elke dag zal worden gewijd aan een specifiek profiel om u te helpen om beter te kunnen volgen in functie van uw interesses .

Hoewel deelname gratis is en elke gebruiker toegang krijgt, heeft Fedele een "Deelnamegids" opgesteld om optimaal te genieten van de ervaring van de deelname aan de sessies.