Terug

Er wordt een nieuw prachtig resort aan het strand geopend op de Seychellen

In maart 2021 presenteert JA Resorts & Hotels een gloednieuw tropisch toevluchtsoord op de Seychellen: JA Enchanted Waterfront Villas biedt 10 prachtige resortvilla's aan de oostkust van Mahé.

Het nieuwe resort ligt op slechts 5 km van de internationale luchthaven van de Seychellen, op 4 km van de hoofdstad Victoria, en binnen handbereik van een groot aantal winkels, bars en restaurants op Eden Island.

De luxe Waterfront Villas liggen te midden van 8000 vierkante meter schilderachtig tropisch landschap. Het eerste deel, dat de Lodge omvat, twee villa's met zwembaden aan zee en de privé-jachthaven, is sinds 1 maart geopend. De ruime villa's zijn ontworpen in een eigentijdse Creoolse stijl, genesteld in een prachtige omgeving van bergen met uitzicht op zee en omgeven door eilanden.

 

Elke villa van 354 vierkante meter bestaat uit overdekte terrassen die uitkijken op een tuin en privé-overloopzwembaden met panoramisch uitzicht op de oceaan, en bestaat uit twee verdiepingen met drie aangrenzende slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en ruime eet- en woonruimtes.

Ze hebben ook directe toegang tot een hooggelegen strand. Verkoop JA Enchanted Waterfront Villas kunnen worden gekocht en kopers van villa's kunnen ze binnen het resort verhuren.

De Lodge biedt twee hotelkamers en een junior suite, inclusief de Starboard Bistro. De bistro serveert heerlijke, eenvoudige gerechten zoals hamburgers, wraps, pizza's, sandwiches, pasta's en salades, en beschikt over een overloopzwembad, een terras om buiten te eten en toegang tot het strand. Het pand heeft een eigen jachthaven en is de toegangspoort tot het tweede deel van het resort, het JA Enchanted Island Resort.

 

Het naburige resort, het JA Enchanted Island Resort Seychelles, is een ultra-luxueuze schuilplaats midden in het Sainte-Anne Marine Park. Erkend door de World Travel Awards als "World's Largest Private Resort 2020", staat het bekend om zijn parelwitte zand, weelderige tropische vegetatie, turquoise wateren en kleurrijke zeebodem.

Het bestaat uit tien prachtige villa's, variërend van 130 vierkante meter tot 240 vierkante meter, elk met een privézwembad en directe toegang tot het ongerepte strand. JA Enchanted Waterfront Villas zal worden gerund door hetzelfde bekroonde team en General Manager van JA Enchanted Island Resort, Burak Aydin, die zei:

“De JA Enchanted Waterfront Villas zijn ideaal voor diegenen die de schoonheid en sereniteit van het eilandleven willen ervaren, terwijl ze toch dicht bij de bruisende plaatsen, nachtclubs en culturele attracties zijn en willen genieten van de lokale levensstijl.