Terug

Exclusief aanbod: geniet van een culinair verblijf in het Pays des Collines !

09/08/2022

We stellen je dit unieke boetiekhotel voor vlakbij Ronse en ver weg van de grote hotels. Met slechts zes kamers en Pascal aan het fornuis om indrukwekkende streekgerechten klaar te maken, word je gegarandeerd verrast tijdens je verblijf in het Pays des Collines!

In het noorden van de provincie Henegouwen en grenzend aan het Vlaamse Gewest vind je het Pays des Collines, het heuvelland, een gebied dat zijn naam wonderwel draagt. Zijn rijke verleden en zijn reliëf maken het tot een niet te missen bestemming waar de tijd stil lijkt te staan… Als je nood hebt aan een pauze is het Domaine Vertes-Feuilles iets voor jou! Het uitzicht is adembenemend vanaf het moment dat je aankomt! Het landgoed strekt zich uit over twee oude boerderijen, daterend uit 1850 en volledig gerestaureerd, hooggelegen op de heuvels van Saint-Sauveur.

Annick Vernimmen

Een gastronomische en lokale keuken

Pascal zal je beslist in vervoering brengen met zijn gastronomische en lokale keuken. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in verschillende tweesterrenrestaurants! De heerlijke gerechten worden bereid op maat van de seizoenen en de dagelijkse aanvoer. Er staan altijd mooie creaties op het menu en het menu is erg verleidelijk! Lokaal gebrouwen bieren zullen bierliefhebbers bekoren en het aperitief Vertes-Feuilles is een must-taste: Le Sur’O.

Het hotel telt maar 6 kamers, wat aantoont hoe exclusief deze plek is. Het belooft een verblijf in de natuur en met smaken die je vele herinneringen zullen bezorgen!

Prijs per persoon in een tweepersoonskamer: €159,50 pp (exclusief toeristenbelasting)

Jouw voordeel :

319 euro voor 2 personen, in plaats van 392 euro, een korting van 72 euro!

Het pakket omvat:

  • 1 nacht in een dubbele comfortkamer met privéjacuzzi
  • – Ontbijt
  • – Gastronomisch 3-gangen menu inclusief: aperitief en zakouski, 1/2 fles Bru, 1/2 fles witte huiswijn, 1/2 fles rode huiswijn; koffie of thee met versnaperingen van het huis
  • Assortiment kazen inbegrepen in het menu
  • Mand met luxueuze streekproducten aangeboden

Ik koop mijn Voucher