Games of Thrones nodigt je uit in Kroatië!

Het 8ste seizoen van de bekende tv-reeks Game of Thrones is nog maar net begonnen en de vele fans zijn al helemaal in hun nopjes. Zowat iedereen vraagt zich af hoe de hele saga zal eindigen...

Games of Thrones is een reeks vol uitersten en met productiekosten en lonen die de pan uitswingen. Daartegenover staan natuurlijk meer dan 15 miljoen kijkers per aflevering, om nog maar te zwijgen van de miljoenen anderen die de show illegaal downloaden. Game of Thrones de meest bekeken serie van het moment noemen, is wellicht niet overdreven.

 

Raad het einde!

Tal van fans hebben al een einde voor de reeks "bedacht". Daar zitten zeer gekke scenario's tussen. Als gevolg van deze gekte heeft touroperator Unforgettable Croatia besloten om een verblijf van 7 nachten aan te bieden aan iedereen die juist kan raden hoe Game of Thrones uiteindelijk zal eindigen. De gelukkige winnaar of winnares zal in Split en Dubrovnik logeren, rondgeleid worden op de filmlocaties en een bootexcursie meemaken. Vreemd genoeg moeten de vliegtickets apart worden aangekocht.

 

Zin om je kans te wagen?

Is het antwoord 'ja', schrijf dan een eindscenario (tekst van minder dan 1.000 tekens) en doe mee aan de wedstrijd. Deelnemen kan tot 5 mei 2019.

OOK INTERESSANT VOOR JOU