Malaga

Terug

Geniet van een gratis overnachting in Waals-Brabant

Zin in een kleine escapade in het centrum van België? Het ‘Maison du Tourisme’ van de provincie Waals-Brabant stelt voor om twee nachten door te brengen in één van de deelnemende accommodaties en doet je daarvan één nacht cadeau! Geniet van dit uitzonderlijke aanbod en herbron voor een kleine prijs in Waals-Brabant.

In de praktijk

Tot 3 januari 2021, krijg je per betalende overnachting, één nacht cadeau via een cadeaucheque van €75 of €100. Je kiest een accommodatie tussen de dertig hotels, gîtes en chambres d’hôtes die deelnemen aan de actie. Je koopt een cadeaucheque met een waarde van €75 of €100 op het platform Cirklo voor een verblijf van minimum 2 nachten en je ontvangt het dubbele van die prijs. Na je aankoop van de cadeaucheque, vervolledig je de reservatie bij de accommodatie.

 

Trips kort bij huis

Het ‘Maison du Tourisme’ van Waals-Brabant biedt trips aan op zijn website destinationbw.be volgens 4 verschillende thema’s. Ben je gepassioneerd door geschiedenis, kunst of patrimonium? Heb je behoefte aan uit de bol gaan of je daarentegen volledig te ontspannen? In Waals-Brabant kan je altijd terecht, te voet, per fiets of met de auto! Beleef dubbel zoveel emotie in Waals-Brabant!

 

"