Terug

Geniet van een virtuele rondleiding in het Porschemuseum!

Zin om meer te weten te komen over een van de populairste fabrikanten van sportauto’s ter wereld? Goed nieuws, vanaf nu kan je de mooiste auto’s van de fabrikant uit Weissach vanuit je luie zetel bewonderen!

De tentoonstelling “50 jaar ontwikkeling van Porsche in Weissach” kan virtueel bezocht worden in het Engels of Duits. Tijdens het bezoek ontdek je de historische evolutie van de spirituele bakermat van elke Porsche. Het online bezoek duurt ongeveer 12 minuten.

De virtuele rondleiding leert je meer over de site, de beginperiode, de ontwiekkling en de verschillende departementen in het development center van Weissach. Je bezoek wordt opgeleukt met enkele verrassende anekdotes. De testpiste, waar Porsche de wagens uitprobeert, wordt ook in detail uitgelegd. De uitleg van de gids van het museum wordt aangevuld met fragmenten uit historische films.

50 jaar, dat moet gevierd worden!

De Porscheclub viert dit jaar zijn verjaardag: het development center van Weissach werd 50 jaar geleden ingehuldigd. Het succes van het development center van Weissach begon op 1 oktober 1971, toen de departementen Developpement en Design werden overgeheveld van Zuffenhausen naar Weissach, zo’n 25 km verderop.