Terug

Golden Lakes Hotel: Ontsnap naar het hart van de sterren!

In deze periode waarin we meer dan ooit nood hebben aan ontsnappen en dromen, nodig ik je uit in een vernieuwend gastronomisch concept: ‘Les Nuits Etoilées’, de sterrennachten van Golden Lakes. Overal sterren, aan de hemel en op je bord! Dat verdient een woordje uitleg.

We hebben je al gesproken over het Golden Lakes Hotel. Dit viersterrenhotel ligt aan de overs van de ‘Plate Taille’ van de Lacs de l'Eau d'Heure en zijn omgeving is uniek. Om de lockdown te doorstaan, gaat het hotel samenwerken met de grote namen uit de restaurantwereld om ervoor te zorgen dat je een uitzonderlijk moment kan beleven. Het idee? Je omver blazen! Niets minder!

Voor € 195 per persoon biedt het Golden Lakes Hotel je een menu geserveerd op de kamer, bereid door sterrenchefs uit de Michelingids. Om je smaakpapillen blij te maken, bestaat het gastronomische menu uit 4 gangen vergezeld van een fles wijn die door de chef aangeraden wordt. Het concept wordt aangeboden tijdens de drie eerste zaterdagen van maart, en elke zaterdag kookt een andere sterrenchef ter plaatse voor jou. Gezien het succes van de reservaties, zijn de eerste 3 vrijdagen van maart aan de kalender toegevoegd. Haast je dus!

 

Je krijgt niet enkel sterren op je bord.

Logischerwijze koost de Golden Lakes voor sterrenchefs uit de provincies Namen en Henegouwen, waar de Lacs de l'Eau d'Heure liggen. Het gaat om Raphaël ADAM (van restaurant L'Essentiel in Temploux), Luc BROUTARD (van restaurant Le Comptoir de Marie in Bergen) en Vincent GARDINAL (van restaurant Le Prieuré Saint-Géry in Beaumont), die elkaar opvolgen doorheen de weekends.

 

Een gastronomisch menu degusteren in een kamer met alle comfort, met een vergezicht op de natuur die ontwaakt uit zijn winterslaap. Opwindend, niet? En wanneer ik je vertel dat een SPA Wellness met sauna, hamam, zwembad en jacuzzi het aanbod van het hotel vervolledigt en dat het ontbijt de volgende ochtend ook inbegrepen is in de prijs, krijgt je toch ook sterren in de ogen?

 

Laat je dus niet te snel af zijn, en haast je om jouw Nuit Etoilée in het Golden Lakes Hotel te reserveren. Alle ingrediënten zijn voorzien zodat je kan herbronnen en je ogen opnieuw laat fonkelen!

Meer info: https://www.goldenlakeshotel.be/fr/