Halloween: onze 7 favoriete plekjes in Wallonië!

Op zoek naar angstaanjagende evenementen? Enge avonden, verhalenwandeling, avondspektakels, … Monsters en spoken zijn weer terug in Wallonië om Halloween te vieren!

La nuit des Sorcières aan het kasteel van Jelhay Arn Sauvage Photography

Ga voor een enge wandeling aan het Kasteel van La Roche of het Kasteel van Bouillon; sidder en beef tijdens de Nuit des Sorcières aan het Kasteel van Jehay; neem de horrortrein op de stoomspoorweg van de Trois Vallées, waar enge monsters de trein bestormen; ga naar bomen bewoond door vreemde personages in het avonturenpark van Waver; vertrek op een enge verhalenwandeling in het Musem van het Waalse Leven in Luik; of trek naar het chocolademuseum van Darcis voor een enge en lekkere Halloween!

En om Wallonië tegen een zacht prijsje te bezoeken download je de nieuwe Pass VISITWallonia.be om te genieten van voordelen en kortingen op attracties, musea, toeristische activiteiten en verblijven.

Dock 79

Zoek inspiratie om mooie herinneringen te creëren in Wallonië tijdens de herfstvakantie:

VISITWallonia.be/HERFST

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆