Van 30 oktober tot 7 november strijkt de lekker vreemde sfeer van Hanlloween neer op het Domein van de Grotten van Han!

De onzichtbare wereld wordt zichtbaar… 9 dagen vol festiviteiten en 4 Nocturnes laten je rillen van plezier!

Overdag, tijdens de klassieke bezoeken

9 dagen lang zullen Halloweenanimaties bezoekers verrassen.

Wandel in het dierenpark met 250 ha aan bossen en velden, tussen de wilde dieren, en ontmoet de woudgeesten die speciaal voor de gelegenheid zijn opgestaan.

Ga op ontdekking in de Grot van Han en diens wonderbaarlijke geologie, waar je de plagende trollen ontmoet die daar wonen. Ben je moedig genoeg om hun vreemde en gekke wereld te ontdekken?

Meer info

’s Avonds, 4 uitzonderlijke Nocturnes van 30 oktober tot 2 november

Ga op avontuur in het maanlicht in het bos van Boine middenin het dierenpark. De voorbereidingen van een duivels feest… Heksen, vampieren en andere malafide wezens komen naar buiten en hebben verrassingen voor jou… Een spektakel van 2 km lang… Je zal rillen van plezier!

Meer info

 

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆