Terug

Haute Ardenne, Gouvy, Lierneux, Trois-Ponts en Vielsalm gezien door kinderogen!

05/04/2022

Er even tussenuit in de Haute Ardenne, voor een verblijf of voor een dag, is meer dan een slogan, dit is een gezamenlijke ervaring, zelfs een levenskunst. Het hele gezin geniet ervan, komt er tezamen of ontdekt alles met vreugde

Balade à Chi Fontaine Aline Lejeune

Al twee zomers lang gingen jonge ontdekkingsreizigers de uitdaging aan om ons onze dorpen, onze bossen en onze onbekende plekjes te laten herontdekken. Geholpen door hun ouders of grootouders, doen ze wandel- of mountainbikeroutes, leren ze dieren en planten te observeren en te respecteren, geven ze recepten om te smullen van geoogste bloemen of fruit, leren ze knutselen en spelletjes om samen te doen in de natuur, zonder batterijen of plastic, en nodigen ze ons uit om onze musea te bezoeken. s.

Aline Lejeune

Beide boekjes zijn online beschikbaar, te downloaden op onze website en de editie 2022 komt er tegen de zomer.

MTHA

En als je meer wil beleven, te voet, met de fiets of op de rug van ezels, bekijk dan zeker de ludieke parcoursen van Macralles, Louis de bever, het blotevoetenpad en andere Totemus … Genoeg om veel plezier te hebben met het gezin, voor een paar uur of een paar dagen in de Haute Ardenne!

Meer info