Het Domein van de Grotten van Han, een natuurlijke site en een uitzonderlijke show

Het Domein van de Grotten van Han, gelegen aan de poorten van de Belgische Ardennen, is opnieuw toegankelijk voor het publiek!

Grot 1. Mysteries © Domaine des Grottes de Han Grot 1. Mysteries

De nodige gezondheidsmaatregelen zijn getroffen op de site om ieders veiligheid te garanderen. De ideale plaats om een dag te beleven boordevol ontdekkingen en amusement.

 

De Grot van Han, een natuurwonder

Met drie sterren in de Groene Gids van Michelin is de Grot van Han de locatie van ontelbare geologische schatten van ongeëvenaarde schoonheid. Een geleid bezoek brengt u tot in het hart van uitgestrekte ondergrondse hallen, met het ‘Origin’ klank- en lichtspel als schitterende apotheose, 110 meter onder de grond. Special effects, indrukwekkende geanimeerde beelden, betoverende muziek… gegarandeerd even aan alles ontsnappen!

Origin lichtspektakel © Domaine des Grottes de Han

 

Het Dierenpark, een groene oase

Met zijn 250 hectaren bos en vlakte en meer de 650 dieren, is het Dierenpark een omweg waard. U bezoekt het te voet via een wandelpad van 2,5 km tot 5,5 km of aan boord van een Safariwagen. Bizons, lynxen, wolven, bruine beren, veelvraten, herten, uilen, adembenemende landschappen… een garantie op herbronning!

Het avontuur wacht u op

Colline aux Ours © Domaine des Grottes de Han

"