Terug

Het Dubuisson Beerstorium, een interactieve ervaring in het hart van de geschiedenis van de oudste brouwerij van Wallonië!

09/08/2022

Het Dubuisson Beerstorium is een interactieve ervaring in het hart van de Brasserie Dubuisson, en in het universum vol geheimen van de productie van de bieren. Het bezoek brengt je naar het kasteel van Ghyssegnies, waar in 1769 alles begon voor de brouwerij!

Brasserie Dubuisson

Brasserie Dubuisson, dat is een 250 jaar oude familiegeschiedenis. Een avontuur van 9 generaties Dubuissons dat vele sporen heeft nagelaten die nu nog tastbaar zijn in het universum en het karakter van de bieren van Dubuisson.

Brasserie Dubuisson

Je kunt dit alles ontdekken in het Dubuisson Beerstorium. Een tocht waarin virtual reality, 3D animaties en een escape game in de voetsporen van het verleden treden.

Brasserie Dubuisson

Behalve het ‘klassieke’ bezoek aan de gebouwen, kan je het Dubuisson Beerstorium ook op een andere manier beleven. De Trollen van de Brouwerij nodigen je uit om de raadsels op te lossen die ze je door de verschillende thematische kamers van het kasteel voorschotelen. Een tocht die een beroep doet op je gevoel voor observatie en je denkvermogen. Bovenop het bezoek biedt Brouwerij Dubuisson je ook een degustatie van drie van haar bieren aan (uit een keuze van vier verschillende bieren) om je bezoek in de beste omstandigheden af te sluiten.

Meer weten