Terug

Hotels aangepast om… thuiswerkers te ontvangen!

De hotelketen Van der Valk stelt een vernieuwende oplossing voor thuiswerkers voor.

Telewerken is geen ideale oplossing voor alle profielen: plaatsgebrek, lawaai en de aanwezigheid van anderen kunnen de concentratie verstoren. Heel wat thuiswerkers lijden onder hun werkomstandigheden. Om de noden van zij die een kalme omgeving zoeken en de beschikbaarheid van de niet door toeristen gebruikte hotelkamers aan elkaar te koppelen, biedt de Van Der Valk groep een onuitgegeven formule aan voor zijn hotels in Luik, Verviers en Nijvel Zuid!

Deze formule omvat de huur van een kamer voor een dag, aan de prijs van 59 euro, maaltijd inbegrepen. Marco Wohrmann, algemeen directeur van de Van Der Valk hotels in Luik en Verviers, legt het concept uit voor de micro van de zender RTBF: “We hebben de dingen moeten herzien en in vraag stellen wat de werking betreft. Het klassieke model dat we kennen met hotel, restaurant en seminaries, werkt niet, het is niet toegelaten en niet in lijn met de deze crisis. We hebben het anders aangepakt en verschillende concepten gelanceerd.”

In Nijvel-Zuid bieden de verantwoordelijken een “hotel working”-formule aan vanaf 65 euro per dag. Op het programma: een bureau, een wifi-netwerk met hoog debiet, klein bureelmateriaal, een ethernet-aansluiting, een klein terras en zelfs een bed voor een verkwikkend middagdutje tussen twee videoconferenties! De parking is gratis en het hotel biedt een ontbijt aan voor zij die er vroeg bij zijn. Een lunchbox wordt naar de kamer gebracht.