Terug

Idee voor herbronning: magische nachten

Zin om er eens tussenuit te trekken en een nacht in een origineel kader te boeken? Op een plek waar dromen altijd mooi zijn en het ontwaken bijzonder is? Ziehier, speciaal voor u, onze selectie van buitengewone overnachtingen op vrij ongewone plaatsen!

© Aqua Lodge

Als in slaap vallen onder de sterren altijd je fantasie is geweest, maar je bent bang voor spinnen in je slaapzak, dan hebben we hier de oplossing. La « sphère » is een kleine glazen en houten plek waarin je slaapt onder de hemel van de Ardennen.Een 180 ° uitzicht op de Hoge Venen voor een zacht ontwaken dat je je zeker zal herinneren.

Natuurliefhebbers kunnen ook terecht in Gesves, in de Noorse chalet  In the Woods, waarvan de naam alleen al uitnodigend is. Of in Mettet, bij de Aqualodge, om in slaap te vallen in huizen op palen, op een vijver die geschikt is voor de meest totale ontspanning. Of in Martilly, om te overnachten in een boom, in een van de hutten op een groen domein.

En waarom ga je niet terug naar de basis door een nacht op de boerderij door te brengen? Wakker worden op het platteland, genieten van een ontbijt met zelfgemaakte producten, dieren knuffelen, geiten voederen of koeien melken. Niet ver van Aubel ligt de biologische boerderij van Neubempt, die op melkveehouderij en polycultuur is georiënteerd. De vzw Accueil Champêtre heeft voor u de verblijven opgelijst waar u kan overnachten in echte Waalse boerderijen.

Wie in slaap willen vallen na het genieten van ontspannende momenten, kiest eerder voor overnachtingen met Welness. Omdat het in de watten gelegd worden voor een zachte en rustgevende slaap zorgt. Het aanbod is enorm, met als aanrader onder meer het prachtige Hotel des Bains, aan het meer van Robertville, in het hart van het natuurpark van de Hoge Venen. Na de spa slaap je hier ongetwijfeld als een baby!

En natuurlijk zal de nacht prachtig zijn!


Nog meer ideeën voor herbronning vind je op www.VISITwallonia.be

Lees de volledige reportage