Kerstvakantie voor de Belgen: liever zon dan sneeuw?

Touroperators TUI en Neckermann/Thomas Cook hebben hun laatste cijfers vrijgegeven en daaruit mag blijken dat Belg tijdens de kerstvakantie steeds vaker met het vliegtuig reizen.

Vacancesweb.be

TUI meldt een stijging van 23% in boekingen ten opzichte van vorig jaar. Nu kiest 65% van de klanten van TUI ervoor om naar de zon te vliegen in plaats van een skireis, autovakantie of citytrip te ondernemen. Spanje blijft de favoriete bestemming, vooral de Canarische Eilanden. Turkije is dan weer het snelst groeiende land: het trekt twee keer zoveel vakantiegangers aan als tijdens de kerstperiode van 2017.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆