Terug

Met de elektrische step in de Hoge Venen

Na enkele degustaties en culturele bezoekjes, is het tijd om wat frisse lucht te scheppen. Dat doe ik tijdens een namiddagje in de natuur in de Hoge Venen op een e-SCOOT, een leuke manier om de regio op een veilige manier te ontdekken.

Op weg met Patrick © Ardenne Activity Op weg met Patrick

De e-SCOOT is een elektrische step die over alle terreinen kan en erg gemakkelijk is in gebruik. Geen zorgen als je een beginner bent. Dankzij de aanwijzingen van Patrick Huppertz heb je de step al snel onder controle. Slingeren over steile, modderige, rotsachtige paden of riviertjes oversteken: niets houdt je tegen tijdens deze tocht!

Meer info

 

Je vertrekt niet alleen op pad: al de tochten worden begeleid door Patrick. Door het bos, op rustige plattelandsweggetjes, door moerassen… Je start op het gemak om zonder al te veel moeite, geluidloos en met respect voor de natuur te genieten van de machtige landschappen. Wil je wat meer adrenaline? Geen probleem! Patrick kent ook wat routes voor echte waaghalzen! Hou je vast!

© Ardenne Activity

 

Ardenne Activity ligt in Ovifat, aan de voet van de Hoge Venen en op een steenworp van het Signaal van Botrange en Spa-Francorchamps. Zin in een weekendje natuur en fun? Zoek je team uit en maak je klaar voor een boeiende tocht. Let wel, je moet minstens 12 jaar oud zijn om te kunnen deelnemen aan deze activiteit en de groepen bestaan uit 6 tot 15 personen.

© Ardenne Activity