Middelkerke: dinosaurussen van zand deze zomer!

Dit jaar zal het Zandsculpturenfestival in Middelkerke in het teken staan van dinosaurussen. Het evenement wordt georganiseerd van 1 juli tot 11 september op de dijk, ter hoogte van het Arthur de Greefplein.

https://www.middelkerke.be/

Voor de eerste editie van het festival vorig jaar werd 4000 ton zand gebruikt. Voor deze nieuwe editie is 2000 ton extra nodig om de grootste creaties te kunnen maken. Er zullen ook heel wat animaties voor gezinnen georganiseerd worden.

Het thema van dinosaurussen is aantrekkelijk en spreekt heel wat mensen aan”, vertelt schepen van Toerisme Tom Dedecker. “We hebben de locatie van het evenement aangepast, zodat het toegankelijker is en een optimale organisatie mogelijk is. Daardoor zullen duizenden bezoekers een prachtige dag in Middelkerke kunnen beleven.” Tickets zijn nu al beschikbaar.

De eerste editie van het Zandsculpturenfestival trok ongeveer 100.000 bezoekers aan.

 

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆